Zavetnici upali na promociju knjige i oterali Basaru

Ostavite komentar


  1. Repriza dogadjaja u nacistickoj Nemackoj tridesetih godina,samo sto u Srbiji za mesto Hitlera ima vise kandidata.

  2. Eto, sada se zna koji su zadatak dobili Boškovi ‘Dveraši’, Radulovi ‘D(o)j(e)bivci’, zavetnici i ostali lažni opozicionari na žurezi kod Gazde, uz vince.

  3. Nisam ljubitelj Basarine književne reči. Ne delim sa njim nikakvo mišljenje. Protivio sam se ovakvom negiranju od strane Basare naših odličnih književnika-velikana. Ali, ne podržavam fašizam tkzv Zavetnika. Ovaj potez nije u skladu sa načelima i vrednostima za koje se zalažemo. Svako ima pravo da sluša i čita šta hoće. Svakome je dozvoljeno da zastupa svoje stavove, kao i obrnuto

  4. Za načelnike policije u Aranđelovcu dolaze ljudi koji samo slušaju režim što im kaže i nemaju nikakvu samostalnost u odlučivanju zbog čega su građanima ugrožena osnovna prava i slobode.Zato je policija došla tek kada je sve završeno.Basara je prestao da radi za list „Danas“ da piše kolumne i prešao je u jedan režimski list.Postupak dr. Zečevića i „Zavetnika“ je za svaku osudu bez obzira šta Basara piše u svojoj knjizi.Oni su time hteli da dobiju publicitet za predstojeće izbore.

  5. Fašizam na delu u dvadeset prvom veku u jugoistočnoj Evropi..Ovo je još jedna poruka mladim obrazovanim ljudima:Ostajte ovde, bolje da trpite fašiste u svojoj zemlji nego tamo negde,u tuđini, gde brata nema i gde svoga nije…!
    Hrani sina pa šalji u vojsku,Srbija se umiriti ne može…!?

  6. Basara je covek koji inače ne zasluzuje da mu se bilo sta objavljuje. Njegova razna lupetanja govore kolike je pameti , ali i (ne)znanja.
    „Zavetnici’ su s pravom prekinuli tu maskaradu. Dobro je da ga ipak nisu izmlatili ,mada bi zasluzio.
    Čak i kada se sudi neko da taj čin nazove vandalskim ,bolje je mozda biti i „vandal“,nego biti mufljuz i bez mozga ,kao oni koji su i nazvali cin prekuda te budslastine ,’vandalskim’ !!

  7. Jedine dve političke stranke u Srbiji,koje se bore za Srbiju su one koje nemaju pristup, ni na Vučićevim televizijama,niri na N1,niti na Novoj S.To su Dveri i Dosta je bilo,koje sad Soroševe stranke napadaju više nego Vučić.A Marinika je njihov kandidat da smeni Vučića.Jedini spas za Srbiju su Boško i Saša,i možda neki novi lider,kao Obradović iz Krušika.Ovo sve što je ostalo od Demokratske stranke je svojom vladavinom i dovelo Vučića na vlast.Zbog spasa Srbije bi trebali da se povuku i da ne pljuju zelene i Sašu i Boška.Baš da vidim da li će mi duboka država u Srbiji iz Danasa objaviti komentar. Možda ću i početi da kupujem Danas.

  8. Nije vandalski cin prozivati izdajnika.
    Dosta se basara krio iza svojih reci vredjajuci kako koga stigne, dodje vreme da se za izreceneo i odgovori.

  9. Ne treba da se blati nasa Desanka, neka su prekinuli, nije mi jasan NIN – dati nagradu za tako nesto, strasno…..

  10. i velika podrška širokih narodnijh masa i predlog da se mučitelj čitalaca izopšti iz Udruženja pisaca.Da ima više duha mogao bi da piše zagonetke umesto što prlja kniževnost.
    Vi ste jedini koji dozvoljavaju komentar na naslove osude…. Masa se raduje ne da se radiuje ali mislida je vreme da prestane da smara .Obavezna lektira za silazak s uma i smeštaj u spec ustanove.

  11. Bas odlično poznaje sve devijacije Srpskog društva i tvrdi da je to tako već 200 godina.
    Ne verujem da se nešto iznenadio i uzbudio

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.