„Zavisimo od braće Rusa“: U Beogradu održan skup Narodnih patrola (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. Čudno je da ne organizuju političku stranku…već sada bi ušli u Parlament?
    Videli smo po Nestoru…Možda bi i Natofili ušli u Parlament ili su samo još uvek maskirani?

  2. Zavetnici, Dveri, Narodna Patrola, Nasi, Vacic, Levijatan. Ni manjeg naroda ni vise ultra-desnicara. Ikone u ruke, buzdovan sestoperac, pa pravo u XV. vek. Pametne smo vec oterali, a ovo sto ostade ne zna ni kako se zove.

  3. Masa koja je brojala više od nekoliko stotina ljudi, iz Kneza Milana zaputila se preko Terazija, Knez Mihailove i završila svoju šestnju ispred Patrijaršije.

    Pre same šetnje, okupljenima se obratio Damjan Knežević, vođa Narodne patrole koji je kazao da narod na Kosovu i Metohiji živi loše. J

  4. Pametno , sada lepo sve studente koji su protestvovali , poslati na vojnu obuku, da se malo ohlade, kao što je to urađeno u Rusiji.

  5. Bravo . Treba da Vas je vise ali ostali moraju da jedu u Meku i da igraju igrice pa ne mogu da dodju

  6. “Zavisimo od braće rusa” Da,da,da,da nas brane od naših velikih (ne)dela iz devedesetih,jer očigledno priča još nije završena.

  7. Ovo su oni sto obezbedjuju skupove Sns sekte. Puna im usta Kosova, s da bacis petardu medju njima razbezali bi se ko zecevi!

  8. Koliko autošovinista na jednom mesu,oni bar skrenu pažnju na problem ,a vi samo lajete … Kao i sns sekta isti ste….

  9. Svetlana
    25. februar 2024. u 11.46
    Stara nasa poslovica glasi:Tesko onom koga Rus brani i Grk hrani.

    Ne ne, već „Drž se Boga i Rusije!“

  10. Ove klerofasite je trebalo pohapsili i poslati na Kosovo ili i Rusiju. Pa da vidimo koliko su jaki…

  11. Ove srpske vaške izdajnička da pukne petarde ne bi ih više sastavio brukaju heroje kosara i decu koja dadoše zivote na kosovu

  12. Ove srpske vaske izdajničke kao šetaju po beogradu brukaju heroje kosara i decu koja dadoše zivote na kosovu stisnute muda pa ajmo na kosovo bagro beogradska

  13. Milošević je Srbiju uveo u mrak , DOS je taj mrak burazerski naplatio i podržao , zabranio partizane i „znamenja komunizma“ a na velika vrata uveo klerofašizam.A evo sada proevropska-rusofilska SNS/SPS po svim demokratskim principima gaji ,osporavane joj ljudske slobode i prava na mirna iskazivanja istih , pod geslom „ne skrećimo sa puta u obećanu nam EU , a potom ćemo i u NATO „ako Rusi izgube???Demokratija nego šta !Prvo miting podrške Ukrajini u borbi za slobodu i poštovanje međunarodnog prava o celovitosti državnosti . Posle miting , podrška majčici Rusiji i nikad prežaljenom Kosovu .

  14. Oni kada braniš državnu celovitost Srbije, time što podržavaš Rusiju koja „vojnom operacijom“ otima delove druge države Ukrajine.
    Mozga bez. Časti bez…

  15. A onda su posedali u BMW-e,Audi-je,passate u Nike & Fila trenerke i Puma,Adidas patikama i otišli na neko fensi mesto na viskic ili šampanjac…

Ostavite komentar


Društvo

"Nema igranja, od ovog bukvalno zavisi naša budućnost": Šta znači izjava Miloša Vučevića da se mora povesti računa o udžbenicima iz nekoliko predmeta? 10

„Nema igranja, od ovog bukvalno zavisi naša budućnost“: Šta znači izjava Miloša Vučevića da se mora povesti računa o udžbenicima iz nekoliko predmeta?

„U cilju očuvanja identitetske socijalizacije, smatram da se mora povesti računa o udžbenicima od prvog razreda osnovne škole do četvrtog razreda srednje škole, iz oblasti srpskog jezika, istorije i geografije, a na mlađem uzrastu iz poznavanja prirode i društva“, poručio je premijer Miloš Vučević, prilikom predstavljanja svog ekspozea u Skupštini Srbije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.