Završena nova zgrada RTV-a vredna 3,2 milijarde dinara

Ostavite komentar


  1. 1500 radnika ima RTV a nisu od Lutkomendije napravili iole poštenu emisiuju (emisije na jezicima manjina Vojvodine isključene jer ih ne pratim). Ja nisam za ovakvo trošenje novca a vlasnik sam budžeta kao i svi mi. Ko je mene pitao treba li RTV u 17.000 kvadrata pre zgrada Kliničkog centra za koje u šali kažemo da su iz vremena Marije Terezije….

  2. Odvratna građevina za televiziju koju niko ne gleda.A šalite se da za 600 milona kupite naj savremeniju opremu.Pa toliko koštaju samo pola reflektora u studiju.O pljačkama novca prilikom hradnje i Mirovićeve umešanosti ćemo uskoro na društvenim mrežama objaviti saopštenje.Zgrada bar spolja ne ispunjava nijedan uslov.Trafi stanica im je u šupi od dasaka.

  3. Bacene pare. Nema nikakve potrebe (bar za narod) za jos jednom rezimskom propagandnom TV Bastiljom a i onu u Beogradu treba ukinuti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.