Zbog čega građani Srbije ne idu kod lekara i zubara: Šta su najčešći razlozi?

Ostavite komentar


  1. Ići kod zubara,treba dosta para. Kod lekara opšte prakse katastrofa! Ljudi ćute i trpe. Alternativa, čajevi.

  2. I kada trebam da idem ne mogu. Odem privatno jer su gužve nenormalne i ništa u razumno vreme ne mogu da završim. Danas odem da uzmem uput, sutra da izadim krv, prekosutra pregled. Kada krenem na posao ne bi stigao mesec dana.
    Kod kardiologa sam bio i stavili mi holter koji su očitavali pet meseci i nakon pet meseci mi rekli da ako imam problema idem negde drugo. Nisu me obavestili da mi je pritisak 150 pet meseci. Eto, to je naše zdravstvo.

  3. Ne idu zato sto su i jedni i drugi bahati, bezobrazni,nepostuju pacijente i takav odnos vredja coveka, zaista strasno

  4. Lekari vise nisu lekari, vec su postali obicni pisari, od kojih je mala korist u lecenju, jer ni ne pogledaju pacijenta.

  5. Odlazak kod lekara jednako neljubaznost medicinskih sestrara, neorganizovanost i priprema za celodnevno cekanje ispred ordinacije.Zubari skupi. Tako da trpi i cuti.

  6. Uslovi u zdravstvu i odnos zdravstvenih radnika prema pacijentima su uzasni, bilo drzavno ili privatno.

  7. U DZ JJ Zmaj u Novom Sadu vec 5 godina ne radi aparat sto snima po jedan zub sve salju privatno. Snimanje abdomena nema termina vec pola godine. Za cega da idem kod lekara? Uz kiriju privatnog lekara mogu samo da sanjam.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.