Zbog čega je beogradska profesorka istorije počela, pa prekinula štrajk glađu ispred Ministarstva

Ostavite komentar


  1. Vidiš da su odmah krenuli da rešavaju problem. Naša vlast ima sluha za probleme običnog čoveka. Neće je sigurno pustiti da upropasti zdravlje!

  2. Ispadoše ovi iz Ministarstva veći i humaniji ljudi od te direktorke. Dok žena gladuje ova je na godišnjem odmoru i baš je briga!

  3. Na sva zvona ste udarali vi u MNP da će se norma ukrupnjavati, da će se vršiti razmena u korist blizine škole…
    Što se sada ne pozovete na to, podsetite direktorku da je to inače plan MNP-a i da bi bilo korektno da ga poštuje.

  4. 1. Zašto ne žele da te prime najbolje znaju kolege iz OŠ Djordje Krstić
    2. Direktorka OŠ Jovan Miodragović ničim nije prekršila zakon, a sve što se ovih dana desilo samo je pokazalo da je i bila u pravu.
    3. Milica nije nikakav svedok protiv Vere, niti se protiv Vere vodi bilo kakav postupak. Ona je zastupnik škole u sporovima koje je vodila bivša direktorka protiv škole. Škola je inače sve sporove uspešno dobila i naplatila. A Milici se itekako izlazi u susret poslednjih godina, jer ona praktično i ne radi, već kroz razne projekte koristi neplaćeno odsustvo
    4. Mnogo je laži i kleveta izrečeno u nastupima VP ovih dana i trebala bi da razmisli da li time čini neka krivična dela
    5. VP očigledno mora potražiti drugi posao na nekom drugom mestu na neki malo lepši način. Ko je pratio njene objave na fejsu prethodnih dana, sve mu je jasno…

  5. Postoji sigurno razlog zasto se ne vrsi zamena Treba proveriti sve iutvrditi sta je istina

  6. Vesnu za direktora Osnovne skole Djordje Krstic profesor bez konkurencije…Podrska za ovu sposobnu i postenu zenu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.