Zbog čega se zaista saslušava Slobodan Milenković?

Ostavite komentar


  1. Jer je drsko pokusao da radi svoj posao….za koji je obucen i strucan. Skandal!

  2. Jedno je izvesno – ovo odeljenje tužilaštva ne može da se bavi navodnom trgovinom drogom.Naravno ,vazno je zamesti tragove i preusmeriti paznju sa Jovanjice mesta svih zapleta ,koje bi moglo biti i pocetak kraja ove vlasti.Zato toliki pritisci, prikrivanja, kamuflaze,optuzbe na racun neduznih i odbrane“casnih“narko-dilera.

  3. Nisam znao da su za tužilaštvo relevantne izjave optuženih lica, naročito kada ih javno iznose, uglavnom sa ciljem da dezinformišu javnost, umesto da se brane tamo gde treba.
    Uh, šta su sve izgovorili Velja Nevolja i njegova ekipa, a tužilaštvo se nije ni osvrnulo na to.

  4. Isti scenario videsmo i u slucaju ubijenog inspektora Jovica. Prema tome, obrazac je isti i ciljevi su vise nego jasni.

  5. Danasovi botovi bi najpre trebalo da nauče osnove pismenosti.

  6. Pa nije valjda da neko veruje u tužilaštvo, odbranu, sud? Ovo je sve igrokaz, za narod. Da imamo o čemu da se nadgornjavamo, pišemo…

  7. Svi koji su otkrili Jovanjicu su OPTUŽENI a vlasnik pušten . U kakvoj jadnoj državi živimo .

  8. Upravo tako, ne postoji ni jedan drugi razlog da ovaj covek ide na informativne razgovore u odeljenje tuzilastva koje se bavi korupcijom osim tog sto ovim potezima pokusavaju da njega i rad celog odeljenja diskredituju….

  9. Slobo napred Srpski sine.potičeš iz čestite porodice ,imao si oca da se ponosiš.Bog te blagoslovio.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.