Zbog ilegalne seče godišnje nestane hiljade hektara šuma

Ostavite komentar


  1. Treba pogledati samo Titelski breg. Posečeno i ukradeno je sve. Nema više ni jednoig bagrema, nema više ni jedne grančice. Vetar će sve oduvati. Zna je das su to uradili neki koji su došli sa motorkama. Kada su došli, izgradili su velikle kuće ali nemaju sredstva za grejanje. Već sledećee godine seći će tarabe i bandere da se mogu grejatri. Naravno da treba videti i seču kod Beške. I tamo su došli sa motorkama i sekli sve redom. Razlog zašto ih meštani ne prijavljuju je što kupuju drva jeftinije od registrovanih drvara i veleprodaja.

  2. Eto prostora za brzo dejstvo Ministra Trivana…!!! Posto je sumar po obrazovanju,bolje da se baci na ovaj problem umesto sto navrat -nanos sklapa ugovore o sanitarnim deponijama, i ocekuje silne milijarde evara i dolara…Ministar cak tvrdi da ne postoji upravljanje otpadom u Srbiji,sto je cista glupost i laz.Ne znam zasto ga postojece firme ne prozovu za ovaj dilentantizam???

  3. Treba pogledati sela kod Prokuplja, tacnije selo Miljkovica. Sve je poseceno i pokradeno. Sumar kao i da ne postoji, ne reaguje, ne prijavljuje i ne obavestava vlasnke. Koji ce djavo onda, zasta postoji i prima platu. Strasno, uzasno….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.