Zbog objave na Fejsbuku direktorka Banje Junaković kaznila vozača

Ostavite komentar


  1. Tuzba do Strazbura, posle gomile tuzbi pokrenuce se i EU pravosduje da vidi sta se desava u prcvarnici srbiji.

  2. Gradjani srbije se prave da ne vide kako kaziu Nemci“Slona u dnevnoj sobi“! Ovakve stvari su postale sastavni deo zivota u Srbiji i dnevno ih se na stotine desi ,a mi se kao zgranjujemo nad ovakvim vestima.

  3. Ime l prezime poznato.b
    Dodati ga na listu za lustraciju. Lustracija mora da bude zestoka ako Srbija misli da se menja na bolje.

  4. decku svaka cast..,no treba jasno reci da i on i svi drugi to trpe dok trpe i cute.druga stvar je sto toj oronuloj banji gubitasu a istoj koja je finansrirana od novca poreskih obveznika uopste ne treba vozac direktora.., ne treba joj ni vozni park ,ali uopste…svi dobavljaci bi se utrkivali ko bi pre im doneo robu i repromaterijal. ovako oni imajju vozila i troskova previse.
    istine radi moramo reci i da su banju izgradili apatinci samodoprinosom, kao i nedovrseni ultramoderni wellnes centar koji je opljackan i nezavrsen, opljackan dok se izvodjac radova obogatio.policije naravno nema da istrazi.
    banji ne treba ni vozni park zato sto radnici sa posla i na posao se voze na crno, a prevozom koji je zabranjen u r.srbiji(kombi prevoz od vrata do vrata 8+1) itd..

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.