Zbog premijerkine posete Parizu đacima delili knjižice na ulici

Ostavite komentar


  1. Bilo je vrlo bitno da se poltroni iz centra uvuku vlastima, radi dužeg boravka u Parizu! A i ovi su se, kao, strašno potresli i iznervirali! Koga više farbate?

  2. Ovaj sramotni događaj uopšte nije slučajnost, trenutno su osnovci i maturanti prava noćna mora za ovu osobu…

  3. Istina je ovo sto je napisano. Uciteljica Blazenka Trivuncic i njene koleginice rade izuzatan posao sa nasom decom u Parizu i pariskom regionu, ali zaposlenima u nasem kulturnom centru i ambasadi to je izgleda nesto sasvim nebitno. Premijerka je dolazila uvece, knjizice je trebalo da se podele od 17h do najvise 19h, moglo je to da se obavi u toj prostoriji gde inace djaci imaju nastavu. Ovako smo bili okruzeni bukom i klosarima kojih ima puno oko Bobura. Mogla je Premijerka i da pozdravi decu koja uprkos velikoj jednojezicnosti u Francuskoj uce cirilicu i trude se da sto bolje savladaju i odrze srpski jezik ovde, ali nasa politicka klasa u matici je toliko otudjena od naroda tako da to ostaje samo pusti sanak…

  4. Jel to onaj sto je uklonio izložbu o nato bombardovanju? Ako jeste i Đačića i nega smeniti.

  5. Ma najgori je Odalović.Njega treba smeniti,on zapošljava „silikonuše“ u ministarstvu dok mladi sa završenim FPN volontiraju godinama.

  6. Ovo je najvaznija lekcija koju je Srbija mogla da da svojoj deci. Hvala.

  7. Ulizivanje i snishodljivost kao stil života u SNS svetu. Bednici. Čak mogu da poverujem da Ana Brnabić ne bi ovo prihvatila da je znala.
    Nažalost, to uvlačenje i takmičenje u što većem dodvoravanju bilo kome iz ove vlasti je postalo normalno i opšte prihvaćeno čak i kada to niko ne traži. Fuj!

    1. I meni se cini da gospodji Brnabic ne bi uopste smetalo da se obavi urucenje knjizica i priredba za kraj skolske godine u Centru utoliko pre sto je to trebalo da se uradi u jednoj pomocnoj prostoriji u koju ona sigurno nikad nije krocila. Do te prostorije se ide odvojenim stepenicama i ako je koktel ili prijem bio u samom kulturnom centru ni ona ni njeno obezbedjenje nisu morali ni da nas sretnu. A mogla su deca da joj otpevaju himnu i jos neku pesmu, i ona je skoro postala majka, sigurno bi joj se svidelo…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.