Zbog priloga na Hepiju zaštitnik građana pokrenuo kontrolu REM-a

Ostavite komentar


  1. Sad kad ga po svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom opletu ona iz rem-a i onaj nedodirljivi sa svojim ulizicama, biće mu jasno ko su nedodirljivi i za koga (između mnogih drugih) ne važe zakoni ove „države“ već samo nalozi šefa nad šefovima.

    1. E,to necete doziveti jer i doticni svira u iste diple kao i „…televizije sa nacionalnim frekvencijama,ona iz rem-a i onaj nedodirljivi sa svojim ulizicama…“.

  2. Nista od toga.Rezimske ulizice Mitrovic-Maric I oni drugi tabloidi mogu u ovoj zemlji da rade sta hoce.

  3. Jos jedan pokrenut postupak!? Da li je okoncao neki od onih cije je pokretanje isto ovako gromoglasno najavljivao – na primer slucaj Obradovic, slucaj bakljade, slucajeve prebijanja ucesnika protesta…

    1. E, stvarno svasta. Sad sam procitala i ostale vesti vezane za ovog lika, kao ikomentare i citiracu Vas komentar od 14.7.: „Aman, ljudi, zar opet??? Da li je neki od tih postupaka okoncao? Javnost ima pravo da zna sta je utvrdio ombudsman u svakom od tih postupaka cije pokretanje na sva zvona objavljuje ombudsman a vi prenosite. Zasto Danas ne uradi analizu samo od pocetka godine koliko ste puta objavili informaciju poput ove (samo se menja ime organa, sve ostalo je isto napisano) i neka vidi sta je uradio ombudsman.? Ili, vec i znate da nije nista uradio? Pa onda prestanite da objavljujete ovakve prazne informacije.“
      U metu. Bravo. Sve isto mislim.

  4. Uraaaaaaaa! Hiljaditi postupak pokrenut, a nijedan nije zavrsen. Ma bitno ih je samo pokrenuti i to javno objaviti, da zamaze oci narodu. Jos nam se smeje i treba…..

  5. Dobro si se setio kada ti je vlast dala nalog. Dok se oni ne oglasise, cutao si kao mulac. Ne pravi vise od nas majmune, vec kreni: Savamala, Helikopter, Kopaonik, Krusik i posebno heroj Obradovic, Medicinska skola u Cupriji, Vulinova tetka, diploma Dr Stefanovica, Win Win, Cucic i gradjevinci, Risticevic i robne rezerve…. Ima tu posla za tebe mladog, agilnog i nepristrasnog. Pusti krave i osemenjavanje, aman!

  6. Ubog covek instaliran od svoje partije na izuzetno znacajno i odgovorno mesto. On sad mora da laze, kao sto je to ucinio izjavom da nije bilo preterane upotrebe sile od strane raznoraznih domacih i uvoznih unifrmisanih lica i bagre u civilu koja je nosila torbice sa utokom o ramenu. Ili da se bavi porppuno marginalnim temama cisto da se oglasi javno i da opravda svoje postojanje. Ne bih voleo da znam kakve ih vizije i primisli pohode pred usnuce.

  7. I krave su zene, ali u daleko gorem polozaju od ljudskih. Ako vam smeta poredjenje onda ste pobornici antropocentrizma. Ako uopste znate sta je to. Krave su najeksploatisanija stvotenja na kugli Zemaljskoj, njihov zivot je bedan i kratak, zive kao robovi zbog ljudske strasti za tudjim mlekom, oduzimaju im se deca ubrzo nakon rodjenja itd. Umesto sto se vredjaju, ljudi bi trebalo da stanu u odbranu krava, ali daleko su od bilo kakve empatije. Ovo pokazuje koliko smo kao drustvo zaostali.

    1. Krave su divne zivotinje i uvek sam se pitala otkud nekom ideja da uvredi zenu rekavsi joj da je krava. Slicno je i sa drugim zivotinjama. Medjutim, problem se nalazi upravo u tom pezorativnom znacenju, sa potcenjivackim efektom a cini mi se i da je doticni veterinar poprilicno uzivao praveci poredjenje, na nimalo lep nacin.

  8. Ne znam sto me zene vole… Pijem, pusim, treriram ih kao stoku…
    Mozda je ipak poslednje presudno;)

    1. Ovaj postupak ce mu biti najomiljeniji. Najsrecniji ce biti sto i njega nikada nece zavrsiti. Nasao covek istomisljenike. Samo ti guraj cetvrtu godinu mandata, trosi nasu lovu, zezaj te tvoje sto rade u ZG, a mi cemo se i bez ovog imbecilnog postupka nekako snaci. Od kada si rekao da nije bilo prekomerne upotrebe sile, a ja dobila po bubrezima, bez razloga pred cerkom od 14 godina, e druze ne da si zavrsio tuznu karijeru, nego ces i debelo odgovarati.

  9. Aman, ljudi, zar opet??? Da li je neki od tih postupaka okoncao? Javnost ima pravo da zna sta je utvrdio ombudsman u svakom od tih postupaka cije pokretanje na sva zvona objavljuje ombudsman a vi prenosite. Zasto Danas ne uradi analizu samo od pocetka godine koliko ste puta objavili informaciju poput ove (samo se menja ime organa, sve ostalo je isto napisano) i neka vidi sta je uradio ombudsman.? Ili, vec i znate da nije nista uradio? Pa onda prestanite da objavljujete ovakve prazne informacije.

  10. Sta se ljutite? Sve je ulozio u reklamu. U odeljenju za medije ima vise novinara nego u marketinskoj agenciji. Zato se i reklamira.. A ova nova sto je dosla “po preporuci” na mesto viseg savetnika, dok su visegodisnji radnici mobingovani i oterani, jel ima sedam godina staza. Kazu nema. Zeznuto je to, kad ne radis posao, a jos zaposljavas protivzakonito. Jel tako gosn sudija? Bice presuda u ime naroda, uvek bude.

  11. Ja sad dodjoh iz druge smene i pred spavanje, ovo mi nije trebalo. Pa zasto, dokle ljudi? Cemu ove lazi? Kakvi postupci? Oni nicemu ne sluze. Ja sam im se obracala, zbog cerkice – povreda prava moje cerkice i nikada mi nisu odgovorili. Pogledala sam im i sajt, dva puta je ova glupa vest ponovljena. Pa jel ovo toliko vazno, jeste toliko nesposobni da dva puta ponavljate jednu istu glupost, zemlja nam se raspada, kolege mi umiru od iscrpljenosti – covid bolnica i sad je bitno sta kaze ovaj koji ne zna gde je. Sad sam procitala i vest da je bio pokrenut postupak kontrole REMa i zbog predizbornog spota sa detetom. I kako se to zavrsilo, kako se zavrsilo bilo sta sto ste kao zapoceli. Covece, ucutite vise, vredjate nas, ubijate u pojam, nasa prava ne stitite, stitite samo svoju fotelju i platu. Sram da Vas bude.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.