Zdravstveni turizam u Srbiji: U koje gradove dolazi najviše stranaca kod stomatologa, na popularnu i estetsku hirurgiju?

Ostavite komentar


  1. Nije musterija vec pcijent (pa cak kada se mozda radi o iskljucivo estetskim intervencijama).Nije zubar vec stomatolog sa titularom dr ispred.Nije Milan Visnjic(a pomenuste i sami nekadasnji dekan Med.fakulteta u Nisu)vec logicno prof.M.Visnjic(ako ne prof.dr M.V).
    A sto se tice“belih“ plombi(?)nazalist one su jeftinije od svih majstorskih dolazaka i u Krusevcu recimo kostaju 1800 din(do 2500).Pa tako dr iz jedne skandinavaske zemlje koji tamo ima platu od 10 000 € posalje svoju zenicu avionom da uradi operativnu intervenciju za 90 € umesto da tamo plati 800 €.Dok god se lekari ne postave kao pravi lekari-znaci da odvoje drzavni od priv.posla,prestanu da odlaze u radno vreme da rade po priv.ordinacijama,da otvoreno traze novac za operacije cak i kolegi lekaru iz unutrasnjosti a pocnu da vrednuju malo vise svoj rad (koji podrazumeva visoku strucnost i profesionalnost) bicemo za njih zdravstvena“Meka“(kao nekada za nas Rumunija u razmeni svercovane robe ili Bugarska).Ali ni oni vise nisu u toj poziciji…

  2. Živim u Nemačkoj i stvarno ne vidim razlog zašto bi neko išao u Srbiju da stavlja zubne implante. I ko još ima toliko godišnjeg odmora da odvoji mesec dana da ostane u Srbiji ili Hrvatskoj da završi sve potrebno? Još ako intervencija krene po zlu pa treba nešto dorađivati. Čisto maltretiranje. U Nemačkoj ima zaista dobrih stručnjaka lekara a ko ima zdravstveno osiguranje ovde, nema potrebe da ide bilo kuda. Cene su pristupačne. Za estetske operacije tipa ugradnja silikona, ne znam. To je odavno prevaziđeno i izašlo iz mode.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.