„Nasmejala sam se rulji u lice“: Olivera Zekić objasnila fotomontažu na kojoj je u nacističkoj uniformi, Koalicija za slobodu medija traži reakciju nadležnih

Ostavite komentar


  1. Divno je što se porediš sa Alvešom, možda ti se posreći pa odrobijaš 10-12 godina kao i što će on….

  2. Stop nasilju REM-a i ove kreature nad pristojnom Srbijom! Ne znam je li ovo slučaj za nekog tužioca ili će pre biti slučaj za nekog lekara?

  3. I nacisti su ljude tretirali kao rulju pa su ih gusili plinom, streljali, spaljivali, bacali u zaledjeni Dunav.
    Samo da ne bude ono „da narod razume“ pa da mentor ove gospodje krene da nam objašnjava. A da joj priliči uniforma, priliči joj.
    Pasent.

  4. Da li ce reagovati tuzilastvo, policija.
    Pijanistu su gnjavili sat ipo ispred Skupštine i dva ipo sata u stanici a čovek je postavio pravo pitanje.

  5. Tužno je što misli da je za hvalu „smejanje u lice“ mučenicima koji bi i njoj i njenim komandantima svaku gadost poverovali i svaku gnusnu naredbu izvršili…al’ to su neki porivi svojstveni toj sorti, koje normalni ljudi ne mogu razumeti.
    Ono što razumeju, a ona ne može, je da takvu uniformu može obući samo glumac zbog uloge, neko ko ide na tematski morbidni maskenbal i nacista!

  6. To je nažalost današnja vadikalsko naprdnjačka Srbija . Srbija sa totalno izvrnutim i unakaženim sistemom vrednosti.
    „Idealan“ Srbin u takvoj Srbiji poštuje i veliča ratne zločince , negira genocid ili priželjkuje novi, stidi se partizanskh predaka, a ponosi se dedovima četnicima, čeka ruske tenkove na Dunavu, priča o poštenju , veliča Istok, a decu školuje na Zapadu . Divi se primitivcima, dok trubi o kućnom redu, veri , bontonu, a sve koji nisu kao on smatra „drugosrbijancima“ , autošovinistima i izdajnicima. Taj mastadont je nahrupio na talasim velikosrpske propagande iz devedesetih godina , njega formira i oblikuje PINK, Happy, RTS, Informer , Šešelj, Bokan i slični. Veruje u državotvornost ljotičevskog i nedićevskog tipa, u „antifašizam“ četničkog tipa, a kao jedinu versku konfesiju priznaje Pravoslavlje i Svetosavlje, pogotovu ako je ono projektovana kao sekta jednog etnofiletiste i hitlerovog fana N. Velimirovića.

    Zig Hajl !!!

  7. Eeee, da znaš kako je lepo, voleti, poštovati i pomoći ljude, životinje i prirodu!

  8. Pa dobro .. gospođa je prešla neku crtu više, pa je zveknulo… Neka baci kamen onaj ko je bio radikal, a nije hteo da izgleda ili bude kapo.

  9. Изгледа да има више Српкиња са напумпаним уснама него обичним, нормалним. Када би само знале да се то на западу не ради већ више од 20 година, и када би знала да њен доктор и није за те радове, изгледа јефтино, јадно.

  10. Падај сило и неправдо,
    Народ ти је судит зван.
    Бјеж’те од нас ноћне тмине,
    Свануо је и наш дан.

    Право наше уграбљено,
    Амо натраг дајте нам!
    Не дате ли, не молимо,
    Узет ће га народ сам.

  11. Dajte ovoj besprizornoj, bezosećajnoj i neukoj ženi da kupimo kartu za obilazak Aušvica, da shvati u šta se prerušila, nesrećnica.

  12. Ko si ti da se nekome smejes …ne treba ti fotosop niti uniforma u ocima ti sija zlo…kao I onima kojima sluzis

  13. Savet Oliveri Zekic je da se pogleda u ogledalo pa da razmisli da li ima razloga da se nasmeje.Njen postupak je za svaku osudu i zato joj je savet da podnese ostavku i funkciju prepusti nekom ko je sposobniji od nje.siguran sam da je obratno i da se rulja smeje njoj,i da rulja misli da je ona u svakom smislu nesposobna da obavlja funkciju u REM u.

  14. Egizbicinista koji nema čime drugim da privuče pažnju. Ne podnosim nijednu vrstu nametanja i unošenja u lice .

  15. Nekada je pri zapošljavanju bilo potrebno da se obavi i donseu rezultati lekarskog pregleda.

Ostavite komentar


Društvo

"Ništa mi ne možete, ja sam Vučićev kum": Uroš Panić priveden i pušten u Budvi, a policija u Srbiji "traga" za njim i bratom 8

„Ništa mi ne možete, ja sam Vučićev kum“: Uroš Panić priveden i pušten u Budvi, a policija u Srbiji „traga“ za njim i bratom

Uroš Panić, sin Petra Panića, nekadašnjeg telohranitelja lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja, još jednom se našao u žiži javnosti, a ovog puta zbog hapšenja u Budvi prošle nedelje zbog neprijavljenog boravka u tom gradu, dok nadležni u Srbiji i dalje "tragaju" za njim i njegovim bratom zbog krivičnog dela posredovanje u vršenju prostitucije.

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.