Zekić: Tadić da se priseti medijske slike dok je bio predsednik

Odgovor članice Saveta Olivere Zekić na tendenciozne napade i pritiske Borisa Tadića i SDS-a na rad REM-a

Ostavite komentar


  1. Valjda će jednom doći dan i u Srbistanu kada će ljudi odgovarati za svoja dela ili nedela, možda čak i dan kada će se nosioci javnih funkcija upristojiti, i shvatiti da nisu tu da štite svoju stranku, vlast, ili lik i delo njima omiljenih vlastodržaca i pljuju po opoziciji, već da su nosioci javne funkcije zaštitinici javnog interesa, i da to nije samo maglovita fraza, ali ko zna možda se ipak varam, za pojedine situacije u Srbistanu, Danga i Stradija su dečije priče….

    1. Naravno da neće doći…barem ne za vreme dok je Srbija ovakva kakom su je učinili oni kojima smo dopustili, i mi koji nismo ništa učinili da to sprečimo…ili bar im učinimo dovoljno teškim da odustanu…ne, mi smo se skinuli, legli i jako raširili noge, misleći u sebi – valjda neće dugo trajati ni jako boleti… a traje sve duže i boli sve jače…

      1. A, zamisli kakvom žestinom će tek vas da pljuje kad opet budete bili opozicija… Više će vas ona mrzeti nego što vas sada vole Šaper i Krle.

    2. Rekao bih Vam, „gospodine Mile, konju jedan, Srbija nije Srbistan već Srbija“, onako kako se zvala pre nego što su je pokrstili varvari pristigli iz azijskog mraka“ ali, ne mnogu, konji su tako plemenite i lepe životinje.

      1. Zasto ne Srbistan. Zar svi srbi ne treba da budu „pod jednom kapom“ kao i u svakom kazanu odn kazahstanu.

  2. Koji rečnik?! Gde se ovo uči? Ko ove plaća? Vlast ili gradjani i odakle im pravo da govore rečnikom neprimerenim funkciji koju obavljaju?

  3. Dokle je Srbija dosla da starleta vodi REM. Ne bi me zacudilo da ova Zekic uskoro udej u Zadrugu jer izgleda tamo joj je mesto.

  4. Zar ovo nije nezavisno telo? Saopštenje je kao iz vrha SNS-a. Simtomatično je da na bilo koju kritiku nikada ne reaguju smireno, argumentovano, nego odah nasrću na onoga ko kritikuje uz nezaobilazno vredjanje i često zadiranje u privatne stvari.

  5. Lično poznajem Zekićku. Ovo je njen lični rat sa Tadićem. Samo ću reći da je ona kriva. Nekada je bila na pravoj strani, a onda kada je zbog vređanja i neistina u njenim novinama presušio izvor novca, onda odjednom je Tadić zlotvor a Vučić jagnje. Toliko o njoj.

  6. Sad sam prepoznao stil gospođe. Treba joj čestitati, obučila je hiljade i hiljade botova

  7. REM je nezavisno telo, koje mora da nastupa kolektivno! Ko je ovlastio gospođu Zekić da istupa u ime REM-a? Bilo bi bolje da pročita obaveze nacionalnih televizija u pogledu sadržaja programa, određen broj sati obrazovnog, naučnog, dečijeg, sportskog i informativnog programa! Pa ako ona smatra da pojedine televizije to ispunjavaju, onda svaka čast! Verovtno za nju su parovi i zadruga obrazovni program za našu omladinu, a pošto ih tako zdušno brani, vervatno ima i jak razlog (mito) za to! Uostalom ko je nju ovlastio da istupa u ime REM-a, osim INTERESA! Bravo gospođo, ali mi nismo debili! Ničija nije gorela do zore!

  8. Samo kod nas ovako bahato i nepismeno stvorenje moze da dobije ovoliko prostora… ko je ju je uopste doveo bilo gde i dao joj priliku da potpusuje u svoje ime tudje odjeke i reagovanja. U srecna vremena ova osoba bi u najboljem slucaju bila racunopplagac u nekoj zadruzi..

  9. Ceo pravac argumentacije svodi se na to: zasto nas kritikuju kada su i oni isto radili.Zar ogdovor nije:zato
    ste birani Vi,a skinuti prethodnici, da bi stvari bile ispravljene.

  10. Zasto se vi gospodjo niste oglasili povodom udarca nasilnika u glavu ucesnice u rijalitiju koga ste tako zorno i bestijalno branili ? zasto se niste solidarisali sa jednom zenom ? zasto niste pozvali Tuzilastvo i policiju da uhapse nasilnika ? O cemu sada tandrcete kad niste obavili vasu osnovnu gradjansku duznost koju je bilo neophodno obaviti na vreme ?!

  11. Za ovakve vostane figure ne treba ni da se napise koju funkciju obavljaju odnosno ko ih je postavio. Sve je nazalost jasno u Srbiji!

  12. Zvekićka, Zvekićka, na kolena, nisi dobra. Sada će Bata da te kazni. E moja Sebijo, gde si pala kada ovakve spodobe odlučuju o medijima.

  13. Prepozna ih čovek po vokabularu i agresiji…. kao da im “govore” piše isti čovek… od gospodara do poslednjeg bota…

  14. Ovaj serpenjarski recnik podseca na onaj u skupstini,koji svakodnevno koriste radikalsko SNS ovi poslanici. I ova gospodja,sad,treba nesto da kontrolise ili regulise! O zemljo Srbijo,moze li dalje? Gospodin Tadic je imao mnogo mana,ali je bio GOSPODIN.Serpenjarski nivo komuniciranja mozda moze na pijaci,ali mediji ne bi trebali da objavljivanjem ovakvih tekstova promovisu primitivizam clanova radikalske hunte.

  15. Ova gospodja je cist primer opanka kad ode u Bgd i domogne se neke”bitne”funkcije….zaboravi odakke je dosla,i umisli da je popila svu pamet ovog sveta!!!Ona nasla da kritikuje Tadica…xaxaxa…crna gospodjo koliko si prosta,a u ostvarenju svojih ciljeva bezobrazna!!!!

  16. Isprica ova plasticna svasta,obnovi gradivo o Tadicu a ne odgovori na pitanja. Ili je odgovor REM nema prava nigde ni po kom osnovu, koliko sam je razumeo. Zeno,onda razlaz … pedala!

  17. Blago drzavi u kojoj zivite , kad ovko sve zate,a za sve vam je kriv Vucic. Hvala.

  18. Gospođa je, po njenoj formuli, stigla do svog maksimuma, postala je član REM- a , a to je niže od nivoa predsednika Republike, u čijoj nadležnosti nije bilo ništa od onog za šta ga optužuje.
    Ako je Tadić stvorio aktuelnu vlast, ona bi mu trebala biti zahvalna, jer bez njih ne bi bila na ovoj funkciji.

  19. To što je Boris bio nesposoban je prošlost i ne može se sadašnje sranje time pravdati. Kakvo spinovanje. Neću da koristim srpski izraz za to – poznat je!

  20. Pa, Boris Tadić nije morao na plastične operacije, crtanje obrva, uvećavanje usana, da bi ličio na Džordža Klunija. Nije čudo što ova osoba ( gospođa ili dama, sigurno nije) toliko brani i podržava Željka Mitrovića i pink TV, mora da zasluži mesto u sledećem rijalitiju.

  21. Da li je REM politička institucija ili ima neku drugu ulogu. Ko je ova osoba da sa pozicije REMa komentariše lično šta je bivši predsednik radio ili nije radio. Sa pozicije ove institucije lični stav nije dozvoljen.

  22. Ne mogu da shvatim ovakva pisanja. Pa niste samo vi, koji pišete o tom vremenu kada je Tadić bio predsednik bili savremenici tadašnjih događanja savrmeneici smo bili i mi, a ima i pisanih i zabeleženbih dokumenata. Nije isto, nikako nije isto tada i sada. Tada je bilo mnogo bolje. ili drugačije rečeno sada ne mnogo gore, sada sve ide do nepodnošljivosti. Setite se samo bilborda Vučića i drugih članova opozicije po grdovima Srbije, setite se njihovih nastupa na TV i u novinama. Tada u rečniku vlasti nisu bile reči lopovi,lopuže, bitange izdajnici, sve ono što danas slušamo od predsednika i svih vas. To je rečnik prostih i zlih ljudi.Ne znam kada, ali će nekada biti razjašnjeno da to nisu bila ista vremena. Ne verujem sve, ali neke od vas će tada biti stid.

  23. Da bi imali potpuni uvid u motivaciju gospodje Zekic, da se neumorno oglasava i deli packe i udarce svakom ko se usudi da napadne SNS i Vucica, potrebno je da znate ko je Ivan Radovanovic.
    Gospodja Zekic i gospodin Radovanovic osim sto su zivotni saputnici , su i kolege, saborci na zajednickom zadatku zastite like i dela Vucica.
    Ukratko, imaju u mnogome slicne karijere kao Goran Vesic i nista ne rade dzabe.

  24. Da bi imali potpuni uvid u motivaciju gospodje Zekic, da se neumorno oglasava i deli packe i udarce svakom ko se usudi da napadne SNS i Vucica, potrebno je da znate ko je Ivan Radovanovic.
    Gospodja Zekic i gospodin Radovanovic osim sto su zivotni saputnici , takodje su i kolege, saborci na zajednickom zadatku zastite like i dela Vucica. Cane Subotic je takodje nezaobilazan u biografijama.
    Ukratko, imaju u mnogome slicne karijere kao Goran Vesic i nista ne rade dzabe.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.