Zeleno-levi front istakao LGBT zastavu na zgradi Skupštine Grada Beograda

Ostavite komentar


  1. Čist populizam. Srbija danas nije država zasnovana na pravu i demokratiji, već zavisi od samovolje pojedinca. Dok se to ne promeni, ovakvi potezi nemaju nikakvu vrednost.

  2. Градоначелник Београда мора суспендовати неодговорне службенике града Београда и повсти подтупак дисциплинске одговорности самивољног службеника.

  3. Koje pravo koriste odbornici da kače zastavu na gradsku skupštinu .Da li to znači da neki odbornik simpatizer Trećeg rajha može da na gradsku skupštinu okači zastavu Trećeg rajha?Nadležni nek se pozabave propisom o postavljaju zastava i drugih simbola na državne institucije odnosno gradske i ko je zadužen za postavljanje .Ove odbornike treba zakonski goniti i po cenu uplitanja EU i USA koji će svakako biti na strani Prajd aktivista i ovih odbornika . .Obezbeđenje zaduženo za bezbednost Skupštinske zgrade svi do jednog da dobiju otkaze jer je narušena bezbednost zgrade van vremena poslovanja skupštinske zgrade.Ovakvom javašluku se mora stati na put i sankcionisati sve drugequu odgovorne .

  4. Градска комунална служба треба опрати улице на рути, а попови да окаде, да се растерају сакупљене демонске силе….

  5. Ogromna vecina gradjana Srbije je ili protivnik PRAJDA ili ih ne zanima ta manifestacija i ne iskazuju svoje misljenje, ali su u podsvesti ipak protiv. Pred izbore ponasati se tako iskljucivo i po malo inadzijski i vesati zastavu mogu samo politicki diletanti ili su placeni da nanose stetu

  6. ..за левицу не важи, јер су напредни.. банда црвена

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.