Zelenović: Odluka je fasada za nasilne zloupotrebe režima

Agencija za sprečavanje korupcije preporučila razrešenje bivšeg gradonačelnika Šapca

Ostavite komentar


  1. Naprednjaci su oteli vlast u Šapcu,odluke nelegalnog GIK-a,izrada novog pečata.U predizbornoj kampanji silne laži vodećih članova SNS-a u medijima,a posebno na tv As gde su svakodnevo gostovali.Revizor nije ništa našao nezakonito,gradska skupština je usvojila izveštaje o poslovanju JP,na računu grada je ostalo preko 200 miliona.Urađen je nov rebalans budžeta,a očekuje se od države pomoć gradu od 2,5 miliona evra,verovatno da plate putarima asfaltiranje koje je bolo besplatno,a ima i dosta sponzora koji nisu dobili obećani novac.Inače,država duguje gradu preko 30 miliona evra.Sami naprednjaci se čude da je sve bilo u redu sa poslovanjima grada,a da su toliko optužbi izosili na račun njegovih funkcionera.Agencija bi trebala da obrati pažnju na zloupotrebe članova GO SNS-a u predizbornoj kampanji a posebno njihove laži koje su rezultirale promenom vlasti u Šapcu.

  2. Po istom principu trebali su da traže razrešenje predsednika republike u milion slučajeva koji non stop koristi javne resurse za promociju SNS-a. Ja kao građanin ne oseċam da je on i moj predsednik jer ja drugačije mislim iako bi trebao biti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.