Zelenović zabranio promociju Šešeljeve knjige

Gradonačelnik Šapca nije dozvolio lideru radikala da promoviše "U Srebrenici nije bilo genocida" u Kulturnom centru

Ostavite komentar


  1. Gradonacelnik Sapca se ponaaa poput nekog serifa iz poslednje americke provincijalne rupe, koji smatra da ovom zabranom, promovise sebe, na najbolji nacin. Hej, zabranio je promociju knjige?! I to ne bilo cije knjige vec knjige „ratnog zlocinca“ Vojislava Seselja. Vec sebe vidi kao narodnog heroja, cije ce ime freneticno uzvikivati pripadnici „elite“, koja u svakoj normalnoj drzavi predstavlja obicnu petu kolonu..

    1. Ajde ajde, smiri svoj botovski doživljaj frau zoranče. To je samo jedan šamarčić komunoradikalskoj ratnohuškačkoj lopovskoj bandi a ti se odmah brecnuo ko da te neko iglom u prkno bocnuo.

      1. Gospodine „giometar“, Vama je, koliko primecujem, „prkno“ stalno u ustima? Mozda je to deo Vase umetnicke slobode ali, nemojte da preterujete. „Prkno“ Vam se, kao „stilska figura“, vec izlizalo.

  2. Šešelj je oličenje prostakluka, primitivizma i nevaspitanja i pra-otac sveg ovog političkog i svakog zla koje je vladalo Srbijom devedesetih i od 2012, pa na ovamo i sa ove i sa one strane Drine. „Poštovaoci“ njegovog lika i (NE)dela, a narošito „štiva“, koje promoviše, nisu vredni nikakvog komentara! Oprosti im Bože, ne znaju šta rade!

  3. Ako drugosrbijansko glasilo podržava takvu odluku onda je pravda na suprotnoj strani. Uvek.

    1. A zašto Vi čitate to „drugosrbijansko“ glasilo, ako tako mislite? Vidite, ja ne čitam Informer, srpski telegraf, Alo, Kurir, Večernje Novosti i da ne nabrajam, čak ni Blic više! Ako Vam ne prija, nemojte! Izbor štampe sa kojom se slažete je zaista impresivan!

    2. Prvosrbijanac, ti malo u Požarevac, pa tamo objašnjavaj gde je pravda.

  4. Bravo! Šabac je prava poštena Srbija koja želi mir i razvoj. Ovaj koncept na republički nivo i proterati konačno ove nedostojne spodobe iz institucija. Ako je mogao Medjunarodni sud u Hagu to da uradi, moći će i Srbija.

  5. Bravo gospodine Zelenovicu na zabrani jednom osudjenom ratnom zlocincu da u vasem slobodnom gradu Sapcu, dolazi da siri mrznju i fasisticko-radikalsku ideologiju . Ovu olos u liku Vojislava Seselja kao i mnoge druge, koji su izbegli lustraciju posle 05. oktobra 2000. godine, uz zabranu treba „tretirati“ kao pogubni remetilacki faktor u drzavi i staviti ih na listu terorista. Banditizmu poput ovog Seseljevog i Vucicevog, nema mesta u Srbiji, te mracne aveti iz devedesetih moraju konacno da budu zabranjeni i da sluze za primer i podsecanje kakve organizacije Srbiji nisu potrebne u buducnosti.

  6. nedaj boze da ovi dodju na vlast kad i iz opozicije vec cenzurisu drugu stranu a ovamo se zale na cenzuru sramota

    1. Prvo se opismeni ako daješ komentare u pisanom obliku. i izvolte pravac kod vašeg crvenog vojvode na kaficu.

  7. Pa nije valjda da taj lik moze da promovise inace svoje baljezge po Srb?

  8. Gospodine „giometar“, Vama je, koliko primecujem, „prkno“ stalno u ustima? Mozda je to deo Vase umetnicke slobode ali, nemojte da preterujete. „Prkno“ Vam se, kao „stilska figura“, vec izlizalo.

  9. Sa kojim pravom gradonačelnik uskraćuje demokratsko pravo građanina Šešelja, da promoviše knjigu!!!!. da li misli da je grad Šabac njegova prčija!!!. Gde su glasnogovornici da se jave, kada su uskraćena demokratska prava građanina!!!!.

  10. šešelj je sramota za Srbiju. Prvak je u prostakluku koji je uveo u skupštinu, medije, ulicu. On je upravo ta kreatura koja je zaslužna za politički primitivizam koji tenutno imamo i učitelj ucveljenog predsednika Srbije. Kada prolazite kroz Hrvkovce videćete plavu kuću sa neonskim svetlom na kojoj piše ovo je kuća vojislava šešelja. Pa koja je to sramota, koji je to provokator i prostak.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.