Želite da vaše venčanja prođe bez stresa? Iznajmljivanje luksuznih vozila je rešenje! 1Foto: Promo

Ima li lepšeg povoda za iznajmljivanje luksuznih automobila od dana vašeg venčanja?

Da li se približava vaš veliki dan? Znamo da vodite računa o svakoj sitnici i da istovremeno želite da budete potpuno opušteni. Ako želite da napravite venčanje o kojem će se dugo pričati, onda treba da znate za ovo.

Sada možete da mpresionirate sve oko sebe i da ostavite utisak poput filmske zvezde koja se sprema da izađe na crveni tepih. U tome vam i te kako može pomoći iznajmljivanje luskuznih vozila!

Za venčanje iz snova – prevoz luksuznim vozilom!

Da li ste razmišljali o tome da se opustite i ne razmišljate o prevozu tokom jednog od najiščekivanijih dana u svom životu? Iznajmljivanje luksuznih vozila je rešenje za sve one koji žele da se maksimalno opuste tokom svog venčanja i da ovom divnom danu daju pečat glamura!

Na ovaj način, sigurno ćete svoje venčanje učiniti događajem za pamćenje.

Svi žele da na dan venčanja budu tretirani kao članovi kraljevske porodice, u najmanju ruku. Mlada želi da bude tretirana kao princeza, a mladoženja želi da bude tretiran kao princ.

BGDiplomat vam omogućava da dobijete kraljevski tretman kakav ste oduvek želeli! Vi i vaša porodica nećete morati da brinete o prevozu. Možete sprovesti svoje svadbene rituale kako ste zamislili i uživati u svom venčanju bez brige. BGDiplomat će rešiti sve vaše potrebe za prevozom.

Želite da vaše venčanja prođe bez stresa? Iznajmljivanje luksuznih vozila je rešenje! 2
Foto: Promo

Znamo da imate istančan ukus i zato smo vam pripremili najbolje modele. Premium i Premium plus Mercedes S-klasa modeli nisu samo prevozno sredstvo, oni pružaju osećaj i iskustvo zbog kojeg ćete nam se rado vraćati.

Vaš lični vozač na dan vašeg venčanja

Zašto se ne biste osetili kao neka poznata ličnost, barem na dan svog venčanja? Šta kažete na to da imate svog ličnog vozača?

Zato smo vam sa ponosom omogućili iznajmljivanje vozača!

Ukoliko želite da se potpuno opustite tokom svog venčanja i da uživate u svakom njegovom minutu, razmislite o iznajmljivanju profesionalnog vozača.

U BG Diplomat-u smo vam omogućili i ovu vrstu usluge – jer znamo da na dan vašeg venčanja sigurno želite potpun ugođaj.

Imamo profesionalne i iskusne vozače. Oni će stići u određeno vreme, sa brojem automobila i vozača koje ste naveli. S njima ste u sigurnim rukama.

BG Diplomat će sa zadovoljstvom prilagoditi vozilo vašim željama i potrebama. Do sada smo radili sa raznim klijentima i stekli dragoceno iskustvo, a njihove preporuke su to i potvrdile. Povratne informacije koje svakodnevno dobijamo od naših klijenata pokazuju da su naša vozila dobro održavana i da su naši vozači visoko profesionalni.

Uvek nastojimo da pružamo usluge visokog kvaliteta, po konkurentnim cenama. Uz nas i naše usluge, iznajmljivanje vozača nikada nije bilo jednostavnije i dostupnije!

Ukoliko želite, možemo se pobrinuti i za vaše goste, a oni neće morati da brinu o svom prevozu. Mi ćemo ispuniti sve vaše zahteve. Uz iznajmljivanje automobila, oni mogu da putuju kad god i gde god žele.

Izabrani automobil može biti uređen u stilu koji želite vi i vaša porodica. I imaćete svoju omiljenu vožnju! Možete da se opustite i uživate u svom venčanju dok se BG Diplomat bavi vašim prevozom.

Online usluga iznajmljivanja luksuznih automobila – samo klik vas deli od vožnje iz snova!

Uvek mislimo na svoje klijente i kako da im maksimalno olakšamo iznajmljivanje vozila. Znamo da vam je vreme luksuz – i zato sada možete da ga uštedite! Ovu uslugu sigurno nećete moći da odbijete!

Iza BG Diplomat-a sada stoji prvi sajt sa mogućnošću online plaćanja i naručivanja prevoza luksuznim vozilima!

Idemo u korak sa vremenom i trendovima. Mi znamo šta je najbolje za vas.

Naši automobili garantuju pravo zadovoljstvo u vožnji i nude vam najviši kvalitet i najbolju opremu. Sva vozila su opremljena najsavremenijom opremom, uključujući kožna sedišta, klima uređaj, vodu za putnike itd., sa ciljem da svojim klijentima pružimo vrhunsku uslugu.

Našim klijentima smo obezbedili razne pogodnosti, od kojih neke uključuju: jednostavno zakazivanje i plaćanje, fiksne cene i bonuse, kao i korisničku podršku 24/7 putem telefona ili e-pošte.

Zamislite sebe na venčanju kako se vozite u Premium modelu Mercedesa. Kod nas možete izabrati luksuzni model svojih snova iz širokog spektra najprestižnijih svetskih brendova, napravljenih sa strašću kakvu vi i vaš partner zaslužujete.

Sa luksuznom flotom BG Diplomat-a možete postaviti nove standarde kada je u pitanju venčanje. Vaš dan će biti nezaboravan, kao i vaše uspomene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.