Željko Bodržić: Novinar koji je dobio spor protiv države

Ličnost Danas

Ostavite komentar


  1. Ako je svaki novinar profesionalac u svom poslu i ima poslovnu etiku, može da bude uvažen za svoje delo, i da radi gde god poželi !

  2. Ja mislim da ne postoji razlika izmedju Bodrozica i Vucica,obojica vode antisrpsku politiki ,Bodrozic javno a Vucic tajno.Vucic se klanjao laznim muslimaskim zrtvama u Srebrenici,zgazio rezoluciju 1244 i otisao u Brisel,ukinuo teritorijalnu odbranu Severa kosova,predao Siptarima Telekomunikacije,predao Siptarima Elektroprivredu,ubedjuje Srbe da su zuti izgubili Kosmet i da Kosmet nije u istoriji bio Srpski duze od 20 godina.Izvinjavao se Hrvatima,Kosmet je sve dalje od Srbije zahvaljujuci Titoistickoj politici koju vodi Vucic,jedno prica a drugo radi .Zakljucak,Bodrozic je mnogo manje zlo od Vucica.Nije obisao ni jedno stratiste Srba iz devedesetih. Jel dovoljno o tom ,laznom Srbinu i patrioti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.