Žene zaposlene u javnom sektoru u Jagodini podnele 393 krivične prijave protiv Marinike Tepić

Ostavite komentar


  1. Ništa nisam shvatio, Palma to reče od reči do reči u TV programu. Njega nisu tužile?

  2. Naivno je ovo pismo zamenice gradonacelnika.Javljaju se jadne zene,a i njihove porodice,ugrozena im je egzistencija.Ali ne javlja se onaj koji se sa sluzbenih putovanja po inostranstvu,umesto da nas upozna o cilju svoje posete,obraca iz Brisela ili Vasingtona da komentarise dogadjaje u sopstvenoj zemlji.A ovaj krupni skandal,internacionalna bruka.zahteva rec predsednika.

  3. E pa onih sedam (7) koje fale do 400,kako rece ono „drvo“,njih teeba pitati :“zasto i Vi niste podnele tuzbu“??

  4. Jos je gore nego sto je ona rekla izgleda. Sve vise se palmica zakopava ovom ‘strategijom’…

  5. Uffff… Tužilaštvo u Jagodini prebukirano.
    Možda bi Palmin slučaj trebalo prebaciti u Niš ili Beograd…

  6. Eto Mariniki prilika da 393 puta dokaže svoje tvrdnje. Valjda će joj njen advokat objasniti da će joj trebati malo jači dokazi od anonimne izjave partijskog kolege…

    1. Kako sam ja razumeo , gospodja Tepic je rekla „skoro sve zene u Jagodini “ a ne „sve zene “ !? Tako da , svakoj koja je podnela prijavu protiv nje , moze da kaze da na nju nije ni mislila . Jednostavno : “ Ti nisi dobila telefon , ali su dobile mnoge druge “ .

  7. Uzeti sva imena zena koje su „dobrovoljno“stale uz palmu pa kada ovi odu sa vkasti a zo je tu.onda ih pozvati na odgovornost jer kriju kriminalno delo

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.