Ziđin demantovao medijske navode o tuči radnika

Ostavite komentar


  1. Evropljani su naseljavali Ameriku robijasima, bankrotima i prevarantima. A, Kinezi naseljavaju Srbiju bivsim i aktivnim robijasima. To jest KINESKOM MAFIJOM. Lepu smo privatizaciju napravili. Jos bi lepse bilo zaposliti Nikolica i Vucica i njihove familije u RTB Bor,Sartid itd. Da se malo “druze“ s tim likovima iz Kine, pa sko prezive, preziveli su… Ako ne sami su ih doveli u Srbiju.

  2. Da li neko zna koliko kineskih državljana radi u kompaniji ZiJin u Boru. Pod kojim uslovima se zapošljavaju, jer je ZiJin Bor preduzeće registrovano u Srbiji. Da li je poznato da je ovo preduzeće gradi objekat za smeštaj zaposlenih i da je poručilo 20 000 kreveta od jedne firme.

  3. Mislio sam da je Kina republika a ne robovlasničko društvo, ali kad već koriste robovo, tj. osuđenike da im rade teške i opasne fizičke poslove za umanjenje kazne…

  4. ljudi moji dok je vreme sve ove vaske od kineza da proteramo zajedno sa onim koji ih doveo…a za novinare pitanje,zasto ne ispitate kako to njihovi radnici mogu da piju i dolaze pijani dok za nase nedaj boze ako nahvataju odmah drakosna kazna otkaz…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.