Zoran Kesić se u subotu vraća na ekrane 1Foto: Nova S

Nakon pauze, emisija „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ vraća se na televiziju Nova u subotu 25. februara u 20:30h. Gledaoci će uživati u novoj epizodi omiljenog humoristično-satiričnog show-a, za koji je Kesić pripremio nove analize aktuelnih društvenih dešavanja u svom jedinstvenom maniru, uz mnogo šale i smeha.

„Upravo ulazimo u jubilarnu desetu godinu naše emisije. Takoreći, decenija budala. Želimo zato da čitava ova godina bude obeležena brojnim ceremonijama u čast „24 minuta“. Svašta novo smo smislili i svašta ćemo jos smišljati u hodu. Objavićemo starinski nosač zvuka sa najboljim live muzičkim nastupima iz naše emisije, pravićemo javne priredbe i druženja sa gledaocima, prodavaćemo šolje, majice, kape, bedževe i kupaće gaće sa logotipom naše emisije, organizovaćemo humanitarnu aukciju originalnih šolja „24 minuta“, snimaćemo po Srbiji, pravićemo road movie po gradovima bivše Jugoslavije, uvešćemo nove rubrike u emisiju, a izbaciti neke stare, buđave i dosadne“, otkriva Kesić šta nas čeka u novoj sezoni.

„Nećemo se plašiti da zagazimo van sopstvene zone komfora i da odemo dalje nego što smo ikada bili. Dakle, posvećeno – zbog odgovornosti prema profesiji, ozbiljno – zbog poštovanja prema preduzeću, sa puno ljubavi – zbog naših gledalaca, i do koske otvoreno i oštro – jer tako nam se sviđa. A biće i smešno“, dodaje.

Nastavljamo da gledamo „24 minuta sa Zoranom Kesićem“ subotom uveče, samo na TV Nova!

Televizija Nova u Srbiji se može pratiti putem EON, D3 i Total TV platformi, uz SBB, kao i putem EON paketa van SBB mreže, koji su dostupni putem bilo kog interneta u zemlji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari