Zoran Pašalić kandidat vladajućih partija za ombudsmana

Ostavite komentar


  1. Клетва би могла да гласи: Дабогда те предлагао Мартиновић!

  2. Bas da vidimo koliko će Pasalic da doprinese razjašnjenju slučaju u savamali. Gledam, pamti pa se smisli za koga da glasamo na sledećim izborim.

  3. Uz dužno poštovanje prema gospodinu Pašaliću, ne mogu da se ne zapitam da li je zaista dovoljno kvalifikovan za poziciju omudsmana.
    Istina je da on "poseduje više od 10 godina radnog iskustva na pravnim poslovima", no, ti njegovi pravni poslovi čini mi se da nemaju mnogo veze sa ljudskim pravima generalno.
    Čoveku je već godinama u fokusu poboljšavanje naplate kazni za prekršaje. Što meni, bar na prvi pogled, izgleda kao da je njegov rad poslednjih godina usmeren na to kako zaštititi državu od gradjana neplatiša, mnogo manje kako zaštititi same gradjane od države.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.