Zoran Radovanović: Svaka reakcija na pobunu je surova (FOTO/VIDEO)

Održana promocija knjige epidemiologa Zorana Radovanovića „Medicina, etika i politika“ večeras u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Duboko postovanje profesoru Radovanovicu koji svoji povremenim javnim nastupima nas povraca iz svakodnevne beznadeznosti uzrokovane morbidnom delovanjem vladajuceg establishmenta.Dobro je da josh uvek punom parom fukcionicshe Cenatar za kulturnu dekontaminaciju i uz velike napore pokushava da odrbrani kulturu i slobodu izrazavanja u drushtvu ogrezlom kriminalu i svim mogucim manipulacijama…kako je laz i manipulacija u Srbiji postala vrlina ,prosto je neshvatljivo.Ostaje da vidamo rane u doba kovida i da ih lechimo istinom.Akademija, uspavana ,duhovno narcisiodna je davno izgubila poziciju duhovnevodilje i intelekualnog korektora u razvoju civilizovanog drushtva…..

  2. Ne verujem da Krizni štab nije znao da se broj umrlih deli sa 3 ili 4, osim dr. Kona, jer je procena vlasti bila da je on nepouzdan i da može da kaže istinu. Na kraju krajeva, dr. Kon je saznao da je bio izolovan od pravih informacija i zato je sada ovako postupio i samo delimično otkrio istinu, optuživši informatičare a ne svoje kolege iz Kriznog štaba. Po komunističkoj terminologiji, dr. Kon nije bio politički podoban i pouzdan. Ja sam sve vreme bio ubedjen da neko šalje podatke o broju umrlih, kako se ne bi umanjio „uspeh“ u borbi protiv korone, to potvrdjuje i ova ceduljica koju je Krizni štab dobijao pred konferencije a ne zvanični izveštaj.

  3. Mnogo ste tuzni vi autosovinisti i drugosrbijanci. Niste dorasli Vucicu ni kafu da kuvate …

    1. AV ne pije kafu on pije vino sopstvene proizvodnje, a ono mu sazreva u dekanteru „Made in Tramp“. Probaj i ti vino uz sendvič!

  4. Dunja, nek si rekla, za tebe 3 crvene! E moja SNS botice, ko je Vučica poznavao, ni pakao mu nece teško pasti! Tebi je Dunja pakao zagarantovan, jer ti očito živiš „zlatno doba“?!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.