Zrenjanin ima ozbiljne probleme zbog zagađenja vazduha

Nesnosan smrad leševa iz kafilerije

Ostavite komentar


  1. Da je sreće taj objekat nebi ni trebao da se nalazi u naseljenom mestu. Kažem da je sreće jer za pojedince ne važe ni zakoni ni pravilnici pa ne vredi oslanjati se na iste. U ovoj državi kad imaš novac možeš šta hoćeš i kako hoćeš pa i da truješ narod bez da snosiš posledice.

  2. A tek kada otvore fabriku guma kako će Zrenjanin da zamiriše.Sva prljava tehnologije će biti smeštena u ZR,hvala Bogu mnogi smo se iselili iz njega i ne bih se vratila tamo da mi daju da budem gradonačelnik,a nadam se da ću uskoro i decu iseliti.

  3. Kad „obican“ gradjanin istovari pesak ispred svoje kapije ne stigne ni da ga unesr kominalci su vec tu da se naplati kazna a ovi „Pregovaraju“ vec 2 god.! Sto ih ne zatvore i ne dozvole rad dok ne ugrade filtere?
    Zrenjanin skoro 2 decenije nema pijacu vodu, sad nema ni zdrav vazduh al zato ima Janjica i „Cecin trg“

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.