Zrenjaninci traže da se gradilište uredi, Vodovod poziva na strpljenje 1Foto: vodovod Zrenjanin

Nakon žalbi građana da infrastruktura nije vraćena u prvobitno stanje u zrenjaninskom naselju Ruža Šulman, gde je menjana kompletna vodvodna mreža, iz JKP „Vodovod“ poručili da će sve biti završeno u roku.

U ovom preduzeću kažu da im se građani obraćaju sa pitanjma koja se odnose na vraćanje putne infrastrukture i zelenih površina u naselju Ruže Šulman u prvobitno stanje nakon završetka radova na rekonstrukciji vodovodne mreže, i da oni žele da otklone dileme koje postoje u vezi ovih pitanja.

„Svi radovi koji se odvijaju u okviru rekonstrukcije kompletne vodovodne mreže u naselju Ruže Šulman,  vrše se planski i u zadatim rokovima. U potpunosti su završeni građevinski radovi, preostalo je da se izvrši praćenje rada  novoizgrađene mreže, koje je u toku, nakon toga povezivanje krajnjih tačaka krakova vodovodne mreže na novoizgrađeni deo glavnog voda i vraćanje javnih površina, putnih i zelenih, u prvobitno stanje“,objašnjava Simo Gajin iz JKP „Vodovod“.

Objašnjava da je vraćanje infrastrukture u prvobitno stanje zbog vremenskih prilika i najave obilnih padavina odloženo za kraj naredne nedelje.

„Sve će biti sprovedeno kada se stvore potrebni vremenski uslovi. Iako odložene i te aktivnosti će biti sprovedene u okviru zadatih rokova. Dakle, sve aktivnosti se sprovode planski i biće realizovane u potpunosti i u za to predviđenom roku. Hvla građanima na razumevanju tokom višesatnih isključenja, koja su bila neophodna kako bi se svih 48 objekata priključilo na novoizgrađenu vodovodnu mrežu“, poručio je rukovodilac informisanja u JKP „Vodvod“ Zrenjanin.

Više vetsi iz ovovg grada čitajte na linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari