Zrenjanincima i Kikinđanima sertifikati "Najbolje iz Vojvodine" 1Dani piva u Zrenjaninu, foto Dani piva

Na 53. Međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu Zrenjaninu i Kikindi uručeni sertifikati „Najbolje iz Vojvodine“ za manifestacije „Dani piva“ i „Dani ludaje“, koje organizuju turističke ogranizacije ovih gradova,

Sertifikati su uručeni u sajamskom paviljonu Pokrajinskog serketarijata za privredu i turizam a priznanja je uručio pokrajinski sekretar za privredu i turizam dr Nenad Ivanišević, zajedno sa Nadom Matić, proslavljenom paraolimpijkom.

Komisija, čiji su članovi predstavnici Turističke organizacije Vojvodine i ,,DOO Jugoinspekt – Novi Sad“, donela je odluku za nosioce znaka u 2022. godini, koje krasi kvalitet, profesionalnost i predanost sopstvenom poslovanju, uz kreativnost i inovativnost u pristupu poslovanju.

Kako je navedeno, u 2022. godini oznaku kvaliteta proizvoda, usluga i za manifestacije poneo je 21 korisnik, među kojima je i Grad Zrenjanin za manifestaciju „Dani piva“.

U kategoriji manifestacija sertifikat „Najbolje iz Vojvodine“ poneli su i Novosadski sajama, kao i i Turistička organizacija Grada Kikinde za manifestaciju „Dani ludaje“.

Nacionalna komora za modu Srbije ponela je oznaku za manifestaciju „Serbia Fashion Week“, Turistička organizacija Šid za manifestaciju „Sremska kulenijada“ a Udruženje građana Fortuns za Mekst konferenciju.

Više vesti iz ovog grada čitajte na sledećem linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari