Zrenjaninska policija rasvetlila provalu i proizvodnju opijata 1Foto Nadica Jakovljev

Zbog sumnje da je počinio krivično delo teška krađa, zrenjaninska policija je, po nalogu osnovnog javnog tužioca, uhapsila D. J. (43) iz Zrenjanina. Sumnja se da je on 4. maja, u Zrenjaninu, provalio u jednu garažu i ukrao razni alat.

Policija ga je ubrzo identifikovala i uhapsila, a u njegovom stanu je pronašla deo ukradenog alata, koji će biti vraćen vlasniku.

Osumnjičenom D. J. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Zrenjaninu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Zrenjaninu uhapsili su  i I. P. (30)  zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je kod njega, kao i prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi, pronašla paketiće sa manjom količnom materije za koju se sumnja da je heroin, pet bočica sa tečnošću za koju se sumnja da je metadon, kao i manju količinu materije za koju se sumnja da je marihuana.

Osumnjičenom je, po nalogu zamenika višeg javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova. On će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužilaštvu u Zrenjaninu.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari