Zrenjaniska opozicija: Jednoumlje i ubijanje demokratije

Ostavite komentar


  1. Gradonacelnik i njegov drugar su tako odlucili i tako mora biti, pa makar izmenili statut grada zbog toga! Da, to je demokratija za koju su nasi preci ginuli po ratovima, bezali, selili se i vucarali po mocvarama…. To je dostignuce trazenja najpravicnijeg i najmanje represivnog nacina upravljanja od robovlasnistva, feudalizma, monarhije i komunizma dosli smo do toga da ce grupa, lagodnim zivotom podbulih, frisko obogacenih, na nas racun BMV-ima motorizovanih, lokalnih politicara, u krugu svojih prijatelja odlucivati o svemu….. To sto ne zelim da se bavim politikom ne znaci da sam neinteligentan (stavise….) niti da ne zelim da se pitam!

  2. Građani Zrenjanina, ali i ostalih, manjih opština usko povezanih sa Zr. koji su protiv ovakvih, zaista skaradnih i kažnjivih manipulacija pravima svih građana, treba i moraju da se samoorganizuju pre donošenje ovih nezakonitih radnji, i svoje nezadovoljstvo protestima izraze vlastima Zrenjanina sve dok se od te namere ne odustane. Vlast jeste osiona i sve je agresivnija, ukoliko im se ne stane na put od 70% ropstva, kojeg sada podnosimo pod njima u svim segmentima, bićemo 100% robovi, kao pod Turcima, to je, oko 500 godina. Međutim, i za vreme Turaka smo imali danak, koji je, očigledno, bio podnošljiv, jer smo preživeli, ojačali i oslobodili ih se, no, sada su nameti gori nego u vreme Turaka, ne prestaju i neprestano se uvećavaju, prava manja no za vreme i Turaka i Nemaca – svim građanima je preostalo jedino da ovu zemlju napuste, ili da se za nju bore protiv najgore vlasti ikada.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.