Aerodrom „Konstantin Veliki“ prenet državi : Opozicija najavila tužbe

Ostavite komentar


  1. Dokle viš e ovi botovi da dislajuju komentare?
    Svu da su po DANAS portalu….
    Nislije uz vas smo!! Ne dajte te se

    1. Najbolje rešenje, po vama je da nam beograđani zavuku ruku u niški budžet i presele sedište aerodroma u Beograd kako bi se punio beogradski budžet? Kakav je interes nišlija da poklanjaju profitabilna gradska preduzeća? Kome da poklanjamo? Onima koji nisu umeli beogradskim aerodromom da upravljaju? Onima koji krše zakone i drže direktore republičkih preduzeće u višegodišnjem v.d.statusu? Onima koji vređaju nišlije? Onima koji ne daju da sedište ni jedne državne agencije, drzavnog preduzeća bude u Nišu, onima koji jedino brinu o punjenju beogradskog budžeta? Šta je ovde dobro po grad Niš i nišlije? Zašto ne poklonite svoju zaradu ministarki Mihajlović da osetite koliko je to dobro po vas i vašu porodicu?

      1. Ови идиоти звани „сендвичари“ ме посебно иритирају. Идиотске коментаре, својствено будалама које немају појма ни о чему, и те БУДАЛЕТИНЕ „гласају“ о неком догађају, по налогу неког идиота , мисле да смо сви ретардирани, и када видимо скор гласања да ћемо променити мишљење!? Да ли сте ви, сендвичари нормални, ове новине читају НОРМАЛНИ људи, а ви идиоти само гласате, то ваше гласање не виде и не читају тиквани као ви и УОЗБИЉИТЕ се, оканите се више ваших будалаштина + -, то нама ништа не значи, а ваше будале то не читају, није њихов ниво интернет.

    2. Potpuno se slazem sa tibom. Sta vise, predlazem da grad Nis meni pokloni vodovod. Grad bi se rasteretio, vodovod bi ostao niski, ja ga ne bih nigde odneo, bolje bi poslovao, a ni grad ni drzava ne bi morali vise da ulazu u njega.

  2. a ko je ocekivao drugaciji ishod?srbija je ovo ljudi,ima da bude kako andrej kaze

  3. Gradski budzet Nisa nema kapacitet da upravlja aerodromom, mnogo je bolje što su ga ustupili državi. Budimo realni, aerodrom nije u zavidnom stanju, treba dosta ulaganja.

  4. Odluka vecine odbornika ce zaustaviti dalje zaduzivanje i propadanje aerodroma. Drzava ce preuzeti brigu oko troskova i investiranja i obezbediti dalji razvoj, sto ce imati znacaja i za gradjane Nisa.

  5. Sedi narode, glodji otpatke, ne buni se neko ce drugi za tebe da se bori. Posto svi tako razmisljaju tako nam je.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.