Agrosmart: Propao SVC Krnjača, bikovi završili u klanici, uništen depo semena od milion evra

Ostavite komentar


  1. Javno preduzece? Koja stranka je dala rukovodstvo odn iz koje stranke su rukovodioci ove sada unistene firme?

  2. A fabtici automobila u Kragujevcu ciji je vkasnik Itaklijan, drzava je mogla do sada da pokloni milijrdu eura, da ijh oslobodi poreza i cega jos. Ministar poljoprivreda u samicu na 40 godina za delo protiv drzave i naroda !

  3. Sta je tu novo? Vec TRIDESET godina gedamo kao se sve sto je u Jugoslaviji radilo, proizvodilo i zaradjivalo besprizorno unistava. Namerno. Oni koji u ovoj zemlji vec decenijama vladaju, umesto da upravljaju, prvo uniste firmu, a onda je „kupe“. Za sebe! Zasto ode onih koji ne osecaju apsolutno nista prema ljudima, ocekivati da brinu o zivotinjama?

    1. Oni koji su na vlasti su tu dovedeni da upravo to rade. Osnovni moto MMF-a je uništiti sve firme koje su vlasništvo države da bi se uveo monopol stranih firmi.Ništa novo sve od dovođenja Miloševića na vlast.

      1. UVEK su nam DRUGI krivi! MMF, Amerikanci, Evropa (nikada Rusi)… Pa firme NE UNISTAVA MMF, vec MI sami. MI ih prodajemo „strancima“ od kojih je 90% nasih, koji kupuju peruci pare. Nema ovde nikakvog monopola stranih firmi. Jedini monopol je u rukama naseg tiranina Vucica.

  4. Cestitamza uspesno sproveden projekat #1871! A mi jos gladujemo otkad smo se odcepili, kao sto ste i najavili.

  5. Ovi „NAZADNJACI“ I arapska „braca“ SVE unistise. Nece nam ostati „ni kamen k
    na kamenu“!

    1. Samo bih Vas podsetio, da su za vreme Milosevica ponistili zakon o privatizaciji donesen za vreme Ante Markovica koji je jasno rekao da 60% preduzeca pripada radnicima a 40%drzavi (Slovenija ga je prva primenila a Hrvatska pocela dok nije poceo rat). Posle su u Srbiji svi redom kako su dolazili na vlast besomucno unistavali svaku firmu kao da su se takmicili ko ce vise. Da se razumemo i drugi su ali ovo sto su Srpski vladari cinili od svoje drzave i svog naroda nije novija historija zabelezila. Pitam se gde su svih godina bile sluzbe koje su sve to gledale nisu reagovale a po Ustavu su imale obavezu da stite drzavu i narod od kako spoljnih tako i od unutrasnjih neprijatelja i raznih mesetara i silnika kojima pojam drustvenog i nacionalnog uopste nije poznat. Kad propadne a ovako hoce drzavaSrbija misle „bas me briga ja imam odem na zapad ili istok vec negde hocu“ . Ne kontaju da je drzava stvorena iz potrebe da se zastiti korpus naroda a privreda ide uz to i kad nestane drzave oni ce biti samo lovina medjunarodnih predatora. A narod ko narod uvek isti i svima aplaudira koji god dodju. Tako ce i sutra kad dodju neki prinudni upravitelji

  6. Nije propao neho ga je sadasnje drzavno rukovodstvo uspesno unistilo. Ne znam samo kako svi gradjani mirno posmatraju, kako mafija na vlasti rusi jedno po jedno dobro, koje su generacije stvarale.
    Zar sz bas svi Srbi umrli?

  7. Isti SNS film u svakoj firmi koja je odlicno poslovala do njihovog dolaska na vlast. A onda urusavanje godinama, namerni gubici, krediti, stecaj…i na kraju rasprodaja na „legalnom“ tenderu…seme vam vasarsko radikalno

  8. E, ovo je pravi razlog za protest i optužbu vlasti, a ne one nebuloze političkih manipulacija. Kada bi ovakve stvari bile „oružje“ opozicije, svi bi ih podržali. Nažalost, ovo je redak primer kada svesrdno podržavam antivladinu politiku.

  9. Kome je uopšte pitreban SVC kada se stoka u Srbiji nekontrolisano razmnožava a volova imamo za izvoz.

  10. dobro su i prosli, kad su do sada izgurali.
    mnoge je ovakva sudbina sacekala jos tamo 93′.

  11. Naravno kada je tamo Dejan Djokic bio direktor, taj cega se dohvatio sve je unistio.Greska je velika i SNSa sto ga je pistavila za direktora, znaju da je lopuza, lik je nesto kao Šojic iz Tesne koze

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.