Ako tražite posao, pročitajte koja su zanimanja najtraženija u Zaječaru, Kragujevcu, Zrenjaninu, Boru, Subotici, Nišu, Šapcu, Užicu, Novom Pazaru i Novom Sadu

Ostavite komentar


  1. Novom Pazaru bi dobro došla neka fabrika.Mada ni u ostalim delovima zemlje nisu na odmet.Bor i Majdanpek su se podigli iz mrtvih.

  2. U Sapcu najveci rast plata je u ugostiteljstvu i najveca je potraga za konobarima i kuvarima. Trenutno fali bar sto radnika ta dva profila. Proverite slobodno po hotelima, restoranima i kaficima.

  3. Građevinske firme su uništene,a one su upravo bile dobre škole za sve vrste radnika.Radnici su imali sigurnost,plate,dobijali stanove…A danas?Sve će biti teže naći dobrog majstora…

  4. U Beogradu je nemoguce raditi kao poslovni sekretar ili nemi drugi slican posao sa gimnazijom. Prevelika je konkurencija.

Ostavite komentar


Ekonomija

Jorgovanka Tabaković na sastanku konstituence Švajcarske u MMF 8

Jorgovanka Tabaković na sastanku konstituence Švajcarske u MMF

"Opšti zaključak svih devet članica Konstituence Švajcarske jeste da inflatorni pritisci slabe, ali da su rizici i dalje prisutni, uključujući i po globalni rast", saopštila je Narodna banka Srbije nakon sastanka na kom je Srbiju predstavljala Guverner Narodne banke Srbije i guverner Srbije u Međunarodnom monetarnom fondu Jorgovanka Tabaković.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.