Aleksandrovič: Ukrajina neće ukrasti Srbiji gas

Ostavite komentar


  1. I Ukrajina ima takmaca Martinovicu,prof. dr. …? Zasto…lice i glas,kazuju o personi…

  2. Ukrajina mora rešiti svoj problem koji ima sa Rusijom u suprotnom će sve u Evropi naterati da pravdu traže na sudu.

  3. Ukoliko postoji obostrana zelja da se nadje resenje onda ce se to isto resenje i pronaci, i sigurna sam da ce biti tako na obostrano zadovoljstvo i Srbije i Ukrajine.

    1. Rusija već godinama (pre decenijama, i duže), preko naših korumpiranih političara, pljačka Srbiju i koristi je za svoje interese. Što se Rusije (mislim na političko vođstvo ne na narod) tiče Srbija je zadnja rupa na svirali (imaju bolje odnose sa Hrvatskom, na primer, još od raspada Jugoslavije).

  4. Srbija mora da nadje alternativu tom kraku gasovoda, turski ili bilo koji drugi nama nije vazno, svakako placamo taj gas ne dobijamo ga na lepe oci ili bratsku ljubav

  5. Srbija je postovala zakone i pravila. Amerika prodaje svima pa nikom nista, treba i mi da radimo u svom interesu.

  6. A cemu sluzi skladiste u Banatskom dvoru i posle toga Turski tok, koji se navodno uveliko gradi? Mnistru Anticu behu puna usta povecanja kapaciteta naseg skladist koje moze da premosti celu zimu! Moze li ili ne?

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.