Analitičari o sukobu ministara: Atmosfera zasnovana na sloganu „Vučić sprema metlu“ se istrošila, na delu predstava

Svađa Zorane Mihajlović i Tomislava Momirović deo predizbornog kolorita u kojem pokazuju zube pred "glavnim"

Ostavite komentar


  1. Ovakve vesti sa ovim zločestim bićima radjaju mržnju u nama, a to je loše po naše mentalno zdravlje. Potrudimo se da ih maknemo 3. aprila, pa da se vratimo zdravom životu.

  2. Pre bi reka da mu se Zoka upucava. Taman je njen broj a i tašnama može da je snabdeva. Kakav bi to par bio u zemlji glodara i ludaka uz slogan prvaka; Ko se kara i bije taj se voli.

  3. Toma Mona je, za kratko vreme, uspeo ga se ogadi svim ljudima u Srbiji. Sada to već uzima maha i kod njegovih partijskih kolega.

  4. Ne zanosite se.. Ovo je samo jedna predstava za narod.. Vrana vrani oci ne vadi.
    Meni licno oboje su podjednako omrazeni.

  5. Odavno bi Zorka bila počišćena da ne drži Vodju u šaci zbog usluge oko BGD.a na vodi…

Ostavite komentar


Ekonomija

"Nije normalno da gurate firmu koju ste vi osnovali u propast, a da plaćate privatnu firmu za isti posao": Šta bi privatizacija GSP-a značila za grad, a šta za građane? 8

„Nije normalno da gurate firmu koju ste vi osnovali u propast, a da plaćate privatnu firmu za isti posao“: Šta bi privatizacija GSP-a značila za grad, a šta za građane?

Predsednik Privremenog organa grada Beograda Aleksandar Šapić još ranije najavio je da će neke od linija gradskog prevoza na potezima od „100“ do „700“ biti prepuštene privatnim prevoznicima. Međutim sindikati GSP-a protive se ovoj ideji i najavljuju proteste i blokade ukoliko ne dođe do razgovora o ovoj temi.

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.