Anđelić (SRCE): Vlast je zadužila svaku porodicu za oko 10 hiljada evra

Ostavite komentar


  1. Ne znam kako funkcionšu mozgovi drugih nacija, ali u Srbiji funkcionišu tako da sečemo granu na kojoj sedimo.

  2. Vreme je da shvatimo dubinu ekonomske nemoci u kojoj se nalazimo, kao što je u tekstu ukazano, kako bismo bili u prilici da krenemo sa promenama.

Ostavite komentar


Ekonomija

Microsoft 'Startup' project fenefits global firms

Direktor Majkrosofta: Naši proizvodi mogu da nose oznaku „Made in Serbia“

I pored upola manjeg broja oglasa za posao prošle godine, programeri su i dalje traženi i dobro plaćeni, a njihova prosečna plata u januaru iznosila je blizu 280.000 dinara. Direktor "Majkrosofta" Milan Gospić kaže da kompanija već 20 godina posluje u Srbiji, koja je razvojni centar za mnoge Majkrosoftove produkte. Volim da kažem da "Majkrosoft" komotno može da nosi oznaku "Made in Serbia", navodi Gospić.

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.