Antić: U Srbiji misle da je energija jeftina i neiscrpna, a to nije tačno

Ostavite komentar


  1. Možda ovi vaši partijaši. Mi građani nismo toliko glupi.

  2. Naslov nije tacan. Ovde je sve skupo.osim ljudskog rada. On je, prakticnodzabe

  3. Misli ti za sebe nemoj za mene.
    Saoobraćajni inženjer nam soli pamet.

    1. Ako se ne varam, on je diplomirani ekonomista i inženjer agronomije. Doduše, bio je i Ministar saobraćaja…

  4. Bravo Anticu.Edukujte ti Vucic i Dacic te „nepismene “ Srbe o ceni energije.Hvala Vam SPS I SNS za „brigu koju vofite o svom narodu.Neka se tako o vama brinu vada deca kad onemocate !!!

  5. Nema veće grupacije organizovanog kriminala od EPSa , kojima ni Vučić ne sme ništa a kamoli MMF koji umesto da otpusti 10000 viška i razjuri 600 direktora, povećao im platu i dodelio 13 platu za 2018. Kada nam je 2003 godine ministarka rudarstva i energetike Koru Udovički (iz vetroparkovske bande Lidije Udovički i Brnabićke) pretila da ćemo da pordajemo stanve da bi platili struju, niko to nije verovao, ali smo došli do toga da EPS otme strujomre građanima i onda im ispostavlja 10 puta veće račune za struju koje „naši sudovi“ „u ime naroda“ preduđuju da stanovnici moraju da plate a izvršitelji plene stvari i stanove.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.