Arsić: Rast BDP-a Srbije u 2021. godini, između tri i četiri odsto

Ostavite komentar


  1. Daj, batalite to cenjkanje sa BDP-om – 6% Vučić, 3% ovaj, 4% onaj. Ne žive ljudi od BDP-a pa da im je to nešto bitno nego od pristojnih plata (koje su veoma retka pojava) i niskih cena (što je već egzotika u Srbiji).

  2. Recimo da Nemci naprave 10 miliona automobila. Mi samo sklopimo a ne pravimo 100.000. Neka je 1% rast u Nemackoj a to je 100.000 a kod nas 10% rasta ( SF ) , to je 10.000. Trce mis i slon, a mis ce, jao sto tutnjimo. Vecina stanovnista koja veruje ili cuti, nije zasluzila nista boljhe.

  3. Kada si režimski ekonomista sve je ružičasto i srećno, zato se i ide na pink i heppy da se prodaje magla zatucanoj raji koja više veruje ovakvim diletantima nego svojim očima, frižideru i novčaniku.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.