Ascanius Media iz Slovenije i BiH postale članice Direct Media 1Foto: Shutterstock/Rawpixel.com

Ascanius Media Slovenija i Bosna i Hercegovina promenile su naziv u Direct Media i time ponovo postale deo Direct Media United Solutions mreže, saopštila je ova kompanija.

Direct Media je vodeći medijski sistem u Jugoistočnoj Evropi koji međunarodnim i lokalnim partnerima pruža integrisane komunikacione, reklamne i medijske usluge, navodi se u saopštenju, a čini je mreža profesionalaca u devet zemalja: Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Albaniji, Mađarskoj i Bugarskoj.

Direct Media tim se sastoji od multidisciplinarnih profesionalaca za komunikaciju koji veruju u komunikacijski pristup nauke i umetnosti, istovremeno nastojeći da promovišu medijsko okruženje plasiranjem medijskog sadržaja vrhunskog kvaliteta.

„Kao jak regionalni brend Direct Media pruža najbolja i najefikasnija rešenja za klijente na svim nivoima. Ojačani nastavljamo da razvijamo nove usluge, radimo na razvoju inovativnih rešenja, novih kategorija, komunikacionih kanala i dokazujemo zašto smo lideri u oblasti medija i komunikacija u jugoistočnoj Evropi“, izjavio je Dirk Girkens, direktor programa, produkcije i oglašavanja u United media.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari