Australijski Volt od jeseni buši na području Jadar Sever

Rio Tinto zaustavljen, ostali nastavljaju da istražuju litijum po Srbiji

Ostavite komentar


  1. Nece nas spasiti niko iz vlasti osim nas samih. Zivela kuka i motika!!!

  2. ništa oni ne greše, sve unapred osmišljeno. posle izbora će nastaviti punom parom, možda pod nekim drugim imenom ali ista ekipa

  3. Nema tu mnogo mudrosti. Rudne mape su kod nas napravljene pre više decenija. Tačno se zna gde šta ima. Mi smo izmapirali mineralno veliki deo Afrike i dr. Ovo su samo rasprodaje rudnih resursa srbije za koruptivni kapital. Treba pregledati trezor mapa na rudarsko-geološkom fakultetu.

  4. Africka zemlja u evropi. Mora zapad da dobije jeftine resurse a nama ostavljaju nepopravljivo zagađenje i nista drugo.

  5. Dakle, ne preostaje nista drugo, nego ici u Beograd i srušiti ovu izdajnicku i lažljivu administraciju, koju neki zovu još i „vlast“, jer se tako ponašaju.

  6. Slošilo mi se dok sam čitao članak. Rasprodaja prirodnih bogatstava. Crni petak za Srbe. Ako SNS uspe da nam pokrade izbore, možemo od zagađenja svi lepo da pocrkamo, posebno mi sa hroničnim bolestima, a zdravi i prebogati lopovi će se preseliti u neku od zemalja, gde vazduh može da se diše punim plućima, a gde su SNS i koalicioni partneri lopuža sakrili pokradeno.

  7. Voleo bih da mi argumentovano objasnite koja je tačno razlika kada rudu eksploatišemo „mi“, i „naši“, u odnosu na to kada je eksplotišu „oni“, i „stranci“?

  8. Zvaću decu; Deco, deco..ooo….., ; Buši, buši, ha,ha,ha….. Maratonici opet trče počasni krug u zemlji ludaka.

  9. Nema od bušenja ništa menjali firme ili ne.Narod je ujedinjen u jednom a to je nema bušenja po cenu rata i žrtava i to u celoj Srbiji i danas i daleko u budućnost.

  10. Vrti mi se u glavi od ovoga. Koja pohlepna hijena i moralna i ljudska nakaza trebada budeš, pa da prepustiš zemlju kojekakvim svetskim lešinarima. Da uništiš zemlju za narednih deset vekova i time osudiš sve buduće generacije. Indijanska plemena su imala plan za sledećih sedam generacija.. Mi tako nešto nemamo, a i što bismo, ima nas samo sedam miliona, šta je to u poredjenju sa interesima šačice moćnika..

  11. Smucilo mi se, nisam mogla ni procitati do kraja. Tako unistiti vlastitu drzavu i uz to otrovati vlastiti narod. Moraju sa vlasti, to vam jedini spas.

  12. Da se zabrani bilo kojoj Australijskoj kompaniji ili kompaniji sa delom australijskog kapitala da priđe Srbiji

  13. Da se zabrani Australijskoj kompaniji ili kompaniji sa delom australijskog kapitala da priđe Srbiji

Ostavite komentar


Ekonomija

Kovačević (RZS): Siromaštvo manje danas nego 2011. godine 10

Kovačević (RZS): Siromaštvo manje danas nego 2011. godine

Miladin Kovačević, direktor Republičkog zavoda za statistiku reagovao je na tekst "Za stan i hranu pola plate" objavljen u dnevnom listu Danas, a na portalu Danas.rs, sa naslovom "Domaćinstva troše više nego što prihoduju: Pad životnog standarda u Srbiji očigledan".

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.