Auto koji je bio 2.000 sad je 3.000 evra: Kakve su cene polovnjaka u gradovima Srbije – šta se najmanje, a šta najviše prodaje?

Ostavite komentar


  1. Ne razumem. Potražnja smanjena jer svi vidimo ovu neizvesnost i manje para u novčaniku, a cena raste?
    Do kada to može? Pa šta će se prodati? Kupujem samo neophodne prehrambene stvari, a kamo li luksuz… Zaista ne razumem jednim delom prodavce – ne mislim na sve i svu robu.

  2. Gledam cene vozila u inostranstvu. Kad sve troskove uracunaju nasi bi uvoznici da zaradjuju duplo kao i pre . Ali vise tako nece moci. Redovno pratim oglase i vidim da neka vozila stoje jos od septembra-oktobra i da im cene ne koriguju. Vozila su nam najskuplja u Evropi, a zarade najnize i posle cudjenje sto nam je vozni park u proseku stariji od 20 godina.

  3. A povisica plate to niko ne pise,stanje uzasno i jadno i pre rata u ukrajini i u toku!

  4. Cene benzina ce se povecati, cene automobila takodje, putarine ce se povecati, servisi i popravke moraju poskupeti, troskovi prezivljavanja ce otici barem 30%…sto neki rekose bice kao 1944 godine. Bolje se pripremiti na vreme.

  5. Ovo su šuplje priče uvoznika. Pošto ne mogu ni upola da prodaju vozila oni digli zaradu na duplo,!!! Ne mogu bez 5iljada evra mesečno,pa to ti je!!!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.