Aždaja inflacije već pojela najavljene povišice

Ostavite komentar


  1. Zar je iko pametan shvatio da je to šarena laža,povećanje plata i penzija a cene otišle pod nebo,koga oni više zamajavaju

  2. Dobro bi bilo da se uradi jedno poredjenje cena namirnica i ostalih bitnih potrepština danas i pre deset godina na vreme na koje se vlast često poziva i priča o blagostanju u evrima i dinarima . Ulje, brašno, meso, riba, gorivo, cigarete, tehnički pregled, registracija , veštačko đubrivo, flaširana voda, lekovi, suplementi…U tom periodu našeg enormnog zaduživanja nas je pretekla Rumunija dobrano, ali i Bugarska u svemu. Spali smo u društvo pet najgorih u Evropi.

  3. Globalna inflacija?Bio sam u Mađarskoj za praznike.Sve,ali bukvalno sve,je mnogo jeftinije nego kod nas!!!Naša roba je jeftinija dosta nego u Srbiji.Brat vozi ture do Nemačke i kada vidim račun iz njihovih prodavnica ne mogu da verujem?!Bojim se da smo došli do dna.

  4. Pre neko veče g din predsednik bio na rts u i rekao da planirana inflacija za 2022.
    Godinu iznosi 4 posto Pa molm vas verujte Predsedniku
    i sps u pardon rts u.

  5. Koncept „novca iz helikoptera“ urodio plodom. Sta drugo da ocekujemo od podele € i rasipanja na sve strane a o kolapsu EPS-a da ni ne pričam!

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.