Banka nezakonito naplaćivala trošak obrade kredita

Ostavite komentar


  1. Razna udruzenja nude klijentima postupke za sitne iznose koji će trajati godinama skrećući temu za priče koja vredi 100-tine miliona evra. Sudovi ne postoje. Sve pliva u kriminalu. Banke su nedodirljive. Ostvarile rekordnu zaradu u 2017. Naravno, za krvav posao.

  2. Izvolite gospođo Tabaković ovo je vaš posao.Dozvolili ste da se stanovništvo povlači po sudovima,a u domenu vaših nadležnosti je KONTROLA RADA BANAKA.Tih 600 i kusur hiljada koje „zarađujete“ nebi trebalo da bude politički ratni plen,već da za taj novac rešavate probleme iz svoje nadležnosti. Taj šlihteraj bankama je postao nepodnošljiv.Rešavajte i problem građana zaduženim u CHF jer je okruženje to već uradilo.

  3. Nerad, javašluk, korupcija i sukob interesa u NBS, o trošku građana, će valjda biti prekinut. Gđa Tabaković zgrabila je i drugi mandat, raju ko šiša…

  4. Zasto se konacno ne izgovara ime banke ili banaka?
    Zasto ih stedite?
    Hocemo kao gradjani da znamo imena pljackasa…da kod njih vise ne idemo..ili debelo da obratimo paznju.

  5. U banci UniCredit sam digla kredit i dva puta tefinansirala i svaki put su mi naplatili trosak za obradu koja su moja prava

Ostavite komentar


Ekonomija

Gde će biti sindikati 1. maja? 8

Gde će biti sindikati 1. maja?

Ujedinjeni granski sindikati "Nezavisnost" obeležiće Međunarodni praznik rada - Prvi maj na Platou Dimitrija Tucovića, Trg Slavija u Beogradu, pod sloganom "Za demokratski i radnički restart", gde će govoriti o funkcionisanju institucija u Srbiji i kako treba da izgleda država.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.