Banke pred tužbama vrednim i do 110 miliona evra

Udruženje potrošača poziva klijente da traže nazad osiguranje stambenih kredita kod NKOSK

Ostavite komentar


  1. Sredice to Cezar. Freelancer-i da plate porez, on preusmeri i sve sredi. Cezar spasava stvar! 😀

  2. Banke vec 25 godina urnisu trziste nekretnina time sto odbijaju da daju kredite za kuce i posebno kuce van gradova. Time su u potpunosti blokirale razvoj trzista nekretnina van gradova, sto je veoma bitno za razvoj decentralizacije. Iako bi na sednicama udruzenja banaka morao po zakonu da sedi predstavnik nekog udruzenja potrosaca, da bi se izbegli problemi sa dogovorom konkurencije, oni to vec decenijama prosto ignorisu. Evo bas saosecam sa njihovom bransom.

    1. Meni je radnica u banci usmeno rekla da ce mi kamata biti par eura niza i da ce to osiguranje pokrivati moju ratu 6 meseci, ako ostanem bez posla, kao dok se ne snadjem, ali to nigde u ugovoru ne pose. Da li mogu da ih tuzim?

  3. Mi nemamo nista protiv NKOSK/a, samo neka ga banka plati.

    Ljudi, svi kod svojih advokata i cepajte

  4. Moja rodjaka zivi u Engleskoj, kupila stan na kredit, muz joj iznenada preminuo i banka se naplatila od osiguranja a rodjaka nije imala nikakvu obavezu prema banci.

  5. Voleo bih da neko bar jednom, za promenu, udari kajlu banksterima.
    Ali nemam mnogo iluzija da će se to desiti, kad to ne rade ni oni kojima je to posao (država i Jorgobanka).
    Kad su onomad zabranili podizanje kolektive tužbe za švajcarske kredite, bilo mi je jasno na čijoj je strani Superhik Vučić, tako da ćorak i ovog puta, banksteri će nastaviti da deru ljude!

  6. E super, čujem da će Efektiva da počne da odobrava besplatne kredite,sve za dž. kome god koliko treba. Banke se gase i propadaju, a mi sa efektivom živimo mirno i srećno u blagostanju do kraja života.

  7. Narodna banka Srbije pokriva gubitke stranim bankama. Ovde svi zaboravljaju šta se desilo našim bankama. Ko ih je i kako „likvidirao“ i ko je i zašto doveo strane banke.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.