BDO savetnik u privatizaciji Laste

Tender za prodaju državnih akcija očekuje se do kraja februara

Ostavite komentar


  1. Čudo da se akademik Teodorović kao nesporni svetski saobraćajni stručnjak nije prihvatio posla i ponudio rešenje za Lastu, nego je počeo da se bavi politikom, saopštenjima i šetnjama.

    1. Akademik Teodorović nikako nije mogao da se prihvati posla privatizacije Laste jer kao pojedinac ne ispunjava kriterijume za izbor privatizacionog savetnika koje je odredilo resorno Ministarstvo. Ne ulazim u politička stajališta niti g-dina Teodorovića niti Vas, ali ne treba komentarisati neke stvari iz struke ukoliko ih dovoljno ne poznajete jer stvarate pogrešne utiske. Na kraju krajeva, to što je neko stručnjak za određenu oblast saobraćaja ne kvalifikuje ga za posao privatizacije koji je priča za sebe.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.