Kako se prijaviti za doživotnu karticu za javni prevoz?

Ostavite komentar


  1. A šta je sa penzionerima ispod 65 godina? Šta je sa studentima? Šta je sa nezaposlenima? Šta je sa invalidima? Šta je sa ucesnicima rata?

  2. Alo genijalci, ja sam već izvadio doživotnu karticu, zašto bi je dobijao ponovo? Sutra kada ode ovaj gradonačelnik, verovatno opet treba da vadim novu doživotnu karticu! Pa kakva je to DOŽIVOTNA kartica za prevoz, kada moram stalno da uzimam ponovo i ponovo novu?

  3. Ŝta je sa penzionerima(+65) koji se zateknu u Bgd a prebivalište im je u unutrašnjosti Srbije?

  4. Zasto ove kartice ne mogu da dobiju svi stariji od 65 godina koji ne zive na podrucju Beograda? Zar su ti stariji neka smetnja, ako povremeno dodju u Beograd i koriste javni prevoz? Neka nadlezni dobro razmisle o ovom predlogu.

  5. A sta je sa invalidima koji koriste mesecnu kartu a nemaju broj godina? Em bolesni, em jedva idu? Mesecna karta im je do sada bila jeftinija. Skuplji ce im biti prevoz mego do sada. Nemaju svionilne telefone.

  6. Zasto svi penzioneri nebi imali ista prava a studenti od cega da plate kartu ovo je bezobrazluk.

  7. Hvala ze besplatan prevoz , ali ipak mogao je makar malo da se, godisnje jedanput plati da penzionere ne tera baksuz .

  8. Sada kad penzioneri dobiju besplatnu voznju svi ostali koji koriste prevoz radi svojih potreba nece moci da uđu u prevoz jer ce vozila biti puna dokonih penzionera,ko je doneo ovu odluku po tom pitanju je glup.To kazem iz iskustva jer sam radio kao vozac u gsp

  9. Originalna Diskriminacija od table beograd do izlaza od istog drugi gradovi nemaju pravo.

  10. Koje gluposti se ovde pisu..studenti pa oni i ne placaju kartu a vozikaju se, sto nije normalno, prevoz treba da placaju svi , izuzeta su deca skolarci i srednjoskolarci, .studenti pa dosta njih i rade, preko zadruga i imaju novca, koje samo telefone u kvalitetu koriste, a ovo ,,glupost. Niko ne kaze penzioner preko 65 nego osoba preko 65 god sa dobije tu dozivotnu ..besplatnu, a ove ostale ako su imali beke povlascene kartice to ce i ostati stoga sva pisanija je bez osnova, mada ovo je vise ,zbog izbora, oticice ce cene karata u visine vrlo brzo. Vrlo brzo ..jel nije sve jedno voziti se po gradu ili. Dovoziti u grad sa nekih daljina oko 30 km van beograda za 50 ili 100 din …koliko uzme taksi

  11. Šta sa penzionerima iz unutrašnjosti,posebno onim iz Bora i Majdanpeka koji su svojim radom izgradili pola Srbije a posebno Beograda.

  12. За коју сврху фотографисање?

  13. Poštovani zar drugi penzioneri iz unutrasnjosti koji dođu 2do 3 puta u beograd radi lečenja nemogu dobiti besplatne karte pa oni imaju penzionerske kartice zar to nije dovoljno poz.

  14. A ZASTO NISMO DOBILI NA KUCNU ADRESU? SVE PODATKE IMATE IZ LUCNE KARTE, I SLIKU

  15. Da li ce operater naplacivati i pdv na cenu mesrcne karte? Zivo me zanima.

  16. Bravo zaista,cetitke.ceo ZIVOT su radili,malo koriste ,sada i toje gest za postavljanje.. Hvala

  17. Poskidali ste ozvucene aparate iz prevoza i slepa deca sad nemogu da znaju gde treba da izadju.Niste onjima razmisljali.SRAM VAS BILO

  18. U utorak sam kupila karticu na kiosku,koju nemogu dopuniti,a vazi 3 godine.I sta sad…..pare ukradene

  19. I penzosi i srednjoškolci i studenti da plačaju godišnju kartu od 1000 dinara, mislim da je to jedino korektno, društvena odgovornost- ako ste čuli za to….

  20. Zasto ne peihvare penzionerske kartice koje izdaje PIO fond. A aka ne uvesri elektronsko prijavljivanje a ne stajati u redovima

  21. Zašto dodatni posao izdavanja nove kartice. Dovoljno je da se pokaže lična karta.

  22. Slažem se sa komentarom gospodina Dragana. Bespotrebno je vaditi dozivotnu karticu kad svi nose ličnu kartu .

  23. Јел се издају доживотне у општини Звездара , радно време ,. Хвала

  24. Penzioneri koji NEMAJU 65 GOD. su diskriminisani jer su ranije imali povlašćen prevoz a sada treba da plaćaju kao zaposleni ljudi.

  25. Po meni lična karta je dovoljna. Ili neki dokument sa god rodjenja. Sad doživotna za prevoz pa penzionerska kartica od pio fonda doživotna pa nova lična karta doživotna. Ludilo birokratsko. To je sve mogao jedan dokument.

  26. Opcija za doživotnu kartu za penzionere 65+ za gradski prevoz ne funkcioniše onlajn.

  27. Mi stariji od 65 godina koji dođemo iz unutrašnjosti nekoliko puta godišnje, moramo da platimo kartu za GSP. Telefonom ne umemo da kupimo, kod vozača i na trafici kod dolaznog perona nema karte i šta onda??? Zašto se beogradski starci vozikaju besplatno po celi dan , a ja ne mogu 5-6 puta godišnje? I mi seljaci smo doprineli nešto tom gradu.

  28. Izgubila sam penzionersku kartu za prevoz. Da li mogu ponovo da je izvadim?

  29. Dobila sam rešenje za invalidsku penziju a imam 61 godinu dali mogu po jeftinijoj ceni da dobijem karticu za prevoz i gde da izvadim.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.