Beograd još nije raspisao javni poziv za novu stolariju

Šta se dešava sa projektom subvencionisanja energetske efikasnosti MRE?

Ostavite komentar


  1. Pa jos nije dosla zima a hladno vreme je malo iznenadilo lokalne samouprave, nisu se nadali tome, pa ko ce da radi po zimi i zamenjuje stolariju, polako resice se do proleca ali ce biti minus za izbore, pa sta da se radi ne moze bas sve da bude plus. Ziveli

  2. Kampanja niti je ispravna, niti pohvalna.
    Još jednom je država onima koji sve plaćaju na vreme i sami održavaju svoje kuće i stanove, rekla da su budale što to rade. Ako dovoljno čekate, pre ili kasnije će vam država platiti ono što ste vi sami trebali da uradite. Isto kao sa računima za struju i slično.
    Uče narod da očekuje kao normalno sve od države. Zato nam je ovako.

  3. Mislim da je dobra ideja o zameni stolarije radi energetske efikasnosti.
    Molim da ako mozete sluzbeno pitate sta je sa nama koji smo sami, o svom trosku i ranije promenili stolariju i ugradili PVC. Bilo bi korektno da se i ova kategorija gradjana donekle regresira.
    Hvala.

  4. mislim da je beograd ovom problemu pristupio neodgovorno jer veoma je mnogo onih koji yive u starim ygradama i kucama i nemaju nikakvu mogucnost da yamene svoje proyore i vrata pa je yato i rnergetska erikasnost na nuli.nuli…potrbno je od gradskog stanbenog pribaviti podatke o starosti svih ygrada i kuca pa na osnovu toga potrayivati sredstva ya energetasku erikasnoist i da jedan od uslova ya dobijanje sredstava ya ovu namenu bude koliko godina stanar stana ili kuce ima,da li je yaposlen ili bolestan kolika su mrsecna primanje jer ima onih koji nece moci da daju ni ucesce.ynaci dobice oni koji vec nesto mogu i to je vec dokay da nismo jednaki ni u cemu pa ni u pravima ni u obaveyama i opt ce stradati oni koji najmanje imaju.yato predlayem da u beogradu i ne treba davati nikomr sredstva ya ovu namenu pa ni paliluli jer ova op[tina nije nu u cemu ugroyenija od naprimer rakovice….

Ostavite komentar


Ekonomija

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije 9

Radnici ŽIT-a u ponedeljak i utorak protestuju ispred Vlade Srbije

Nezadovoljni zbog toga što mesecima ne primaju lične dohotke radnici Železničkog integralnog transporta, predvođeni predstavnicima Sindikalne organizacije ŽIT Beograd i Asocijacije slobodnih i nezavisnih sindikata ŽIT-a, u ponedeljak i utorak u periodu od 10 do 12 časova potestovaće ispred zgrade Vlade Srbije u Beogradu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.