Nova odluka Vlade Srbije: Beograd na vodi širi se na Novi Beograd i Čukaricu (MAPA)

Ostavite komentar


  1. Beograd na vodi nije nikakvo kulturno dobro.To je prosto izgradnja stanova prosečnog kvaliteta na čemu se pojedinci koji to rade u sprezi sa vlašću bogate.Uzurpirali su gradsko zemljište, koje su praktično oteli od grada.Takva pljačka još nije viđena.

  2. @ Snežana Tijanić
    U Beogradu su ostali još samo u tragovima. Niti ih ko šta pita, niti bi ih neko poslušao.

  3. Najbolje da se svi iselimo i da vam ostavimo da se prosirite na ceo Beograd i da ga zabetonirate i poplocate

  4. Pitam se ko ce sve da zivi u tim zgradama ?! Cak ni domacih lopova nema toliko ……Agenda o zatvorenim linijskim gradovima za strance,zameni stanovnistva ,se ostvaruje iz dana u dan ! Gubimo sve vise drzavnost,teritoriju,novac i stanovnistvo !!!

  5. Nastavlja se najveća pljačka u istoriji Srbije. Država Srbija više praktično i ne postoji. To je sada samo jedno udruženje ekipe na vlasti, koja drži sve u svojim rukama, i medije, i sudstvo, i policiju, i vojsku. Državnim (našim) parama završavaju sve što im treba, i izgleda kao da ih niko ne može zaustaviti, pošto ljudi svoj očaj i bes iskazuju na mestima kao što je ovo, i na način kao što ja to radim sada, umesto da izađu na ulicu kao nekada i da im se tamo na*ebu mile majke. Izlazili smo na ulicu pre 30-ak godina i za manje stvari (ukoliko je ostao neko da se seća), ali sada je izgleda sve mnogo lakše ovako, iz fotelje. Zato sada decu i unuke spremamo i pakujemo za odlazak u neki bolji svet, izgleda nam je i to lakše nego da izađemo na ulicu i rasteramo ova g*vna. Nema od nas više ništa, izgleda. Ostaće nam ovde samo ovi lobotomirani i silikonirani, novi uzorni građani, nove Srbije na vodi. Svi oni sa IQ većim od broja svojih cipela, biće negde daleko.

  6. Зашто путања задире у Кошутњак? Да није то најава даљег уништавања Кошутњака и Топчидерског парка ради изградње стамбених зграда?

  7. Da se ja pitam, Beograd na vodi bi se prosirio na 723ha a ne na 327ha i to samo ove godine. Ovi „beogradjancani“ bolje nisu ni zasluzili. PS. Pozarevljanin, svaka cast za navijanje.

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.