Besplatne savete za kredite tražilo više od 10.000 ljudi 1foto Stanislav Milojković

Uslugu Kamatica savetnik, koja pomaže građanima da pronađu najpovoljnije ponude banaka, u prethodnih godinu dana koristilo je više od 10.000 posetilaca, navodi se u saopštenju finansijskog portala Kamatica.

Besplatni servis pokrenut je posle niza poziva građana koji nisu razumeli ponude banaka, uslove zaduživanja i skrivene troškove, a koji su za savet tražili nezavisne stručnjake.

“Naše iskustvo iz kontakta sa ljudima pokazuje da su oni najčešće jako zabrinuti pre odlaska u banku, da često ne razumeju bankare i njihov jezik, kao i mnoge detalje u ponudama kredita i ugovorima koje potpisuju. Princip „pomoli se i potpiši“ pri uzimanju kredita postao je svakodnevica, a to ne bi smeo da bude slučaj”, rekao je osnivač portala Kamatica.com Dušan Uzelac.

On je napomenuo kako su želeli da promene to, da se stave na raspolaganje svim posetiocima portala koji smatraju da im treba savet pre odlaska u banku, kao i da daju informacija gde je trenutno najbolja ponuda novca za zaduživanje.

Kamatica savetnik je prvi servis ovakve vrste na našem tržištu, a za potrebe građana angažovani su konsultanti koji su prethodno radili u bankama i koji znaju procedure, rokove, prečice i prepreke koje mogu da se dogode onima koji žele da se zaduže kod banaka.

Savetnici Kamatice odgovaraju na sva pitanja o kreditima svakog radnog dana od 9 do 17 sati, a sa njima se stupa u kontakt preko portala kamatica.com.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari