Bespovratna sredstva Subotičanima za ugradnju solarnih panela 1Foto: Pixabay/MariaGodfrida

Gradsko veće Subotice raspisalo je javni poziv za dodelu bespovratnih sredstava građanima za sprovođenje mera energetske sanacije putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe.

Takođe, građanima se dodeljuju bespovratna sredstva i za unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskih ventila i delitelja toplote na teritoriji Grada Subotice.

Konkursnu dokumentaciju za javni poziv zainteresovani građani mogu da preuzmu na internet stranici Grada Subotice ili na pisarnici Gradske uprave.

Prijavu treba da predaju lično na pisarnici Gradske uprave ili preporučeno poštom na adresu: Grad Subotica, Trg slobode 1, Komisija za realizaciju i nadzor nad izvršenjem mera energetske efikasnosti Grada Subotice.

Rok za podnošenje prijava je 21 dan od dana objavljivanja javnog poziva na zvaničnoj internet stranici i oglasnoj tabli Grada Subotice.

Za sve dodatne informacije i obaveštenja u vezi sa javnim pozivom, građani se mogu obratiti na kontakt telefon 024/626-790 ili putem elektronske adrese: energetika@subotica.rs.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari