Subotica: Raspisan konkurs za sufinansiranje programa udruženja građana u oblasti poljoprivrede 1Foto: Natalija Jakovljević/Danas

Grad Subotica raspisao je konkurs za sufinansiranje programa udruženja građana u oblasti poljoprivrede, u ukupnom iznosu od 2,5 miliona dinara.

Pravo učešća na konkursu imaju registrovana udruženja građana iz oblasti poljoprivrede na teritoriji Grada Subotice, najmanje dve godine do dana objavljivanja konkursa, a sredstva se dodeljuju za promotivne aktivnosti u poljoprivredi i ruralnom razvoju u tekućoj godini, odnosno za sajmove, izložbe, manifestacije, promovisanje domaćih poljoprivrednih – ratarskih, voćarskih i vinogradarskih proizvoda.

Podnosilac prijave može da podnese samo jednu prijavu na konkurs i samo po jednom osnovu, a maksimalni iznos sredstava koji se dodeljuje po jednoj prijavi je 150.000 dinara.

Rok za podnošenje prijava je 15 dana od dana objavljivanja konkursa na zvaničnoj internet stranici Grada Subotice, a prijavu sa potrebnom dokumentacijom u zatvorenoj koverti zainteresovana udruženja mogu da dostave poštom na adresu: Grad Subotica, Komisija za sprovođenje konkursa za sufinansiranje programa udruženja u oblasti poljoprivrede, Trg slobode 1, 24.000 Subotica ili lično u pisarnici Gradske uprave Subotica, svakog radnog dana od 7.30 do 14.30 časova, s naznakom „Konkurs za sufinansiranje programa udruženja građana u oblasti poljoprivrede na teritoriji Grada Subotice u 2023. godini”.

Sve dodatne informacije zainteresovana udruženja mogu dobiti pozivom na broj telefona 024/626-871.

Više vesti iz ovog grada čitajte na ovom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari