Bez osetnijeg udara na džepove vozača

Od 1. jula akciza na gorivo u Srbiji povećava se za jedan dinar

Ostavite komentar


  1. Litar dizela u Bosni i Makedoniji 90 din, u Austriji tu negde. A u lopovskoj zemlji 137,9 din. I ovo je jedna od retkih stvari za koju ovi na vlasti nisu krivi. Samo nastavljaju započeto od pre dvadesetak god.

    1. Nisu krivi ovi današnji snosovski blesani !? Prijatelju oni su 8 godina zaredom mogli a nikuda tu akcizu smanje međutim to im ne pa da napamet već je redovno i podižu. A to od kada je tako… je druga tema za raspravu…koju ćemo jednog dana kada oslobodimo zarobljenu Srbijicu nadam se pokrenuti pa da vidimo ko je to NIS, jugopetrol, beopetrol i Naftagas poklonio strancima.

  2. Najveci uticaj akciza na cenu goriva u svetu, pa jos i povecavaju. Naravno, jedino pljackaske reforme naroda ova vlast ima

  3. Može i bez bilo kakvog „udara“, pa se tako vlada Slovenije pre tri dana odrekla dela prihoda od akciza kako bi cena goriva ostala 1 €… Mislite o tome!

  4. Kako ovi vajni strucnjaci objasnise, sto visa akciza i cena goriva, to manji udar na dzepove potrosaca. Gde li ih samo nadjoste?
    A kada su vec tu, ne bi bilo lose da nam objasne i to da ako je akciza „porez na luksuz“, kako to da je ima u ceni elektricne energije. Struja luksuz???

Ostavite komentar


Ekonomija

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.